İstanbul
Hafif kar yağışlı
1°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
36,4360 %-0.02
38,2073 %0.1
Medya Haber SPOR Beşiktaş'ta Son Dakika Açıklaması Geldi! Wout Weghorst Transferi İçin Dört taksit ve Opsiyon...

Beşiktaş'ta Son Dakika Açıklaması Geldi! Wout Weghorst Transferi İçin Dört taksit ve Opsiyon...

Süper Lig’in başarılı ekiplerinden Beşiktaş, Wout Weghorst transferini tamamladı. Merak edilen opsiyon konusu ise netlik kazanmış oldu! Beşiktaş’tan dikkat çeken transfer hamlesi…

Sezona flaş transferlerle devam etmeyi hedefleyen Beşiktaş, birçok sporsever tarafından merak edilen opsiyon konusuna da açıklık getirdi. Hollandalı golcü forvet Wout Weghorst’u, Burnley’den bedelsiz olarak kiralayan Beşiktaş, 29 yaşındaki futbolcuyu satın almak isterse 10 milyon euro ödeyecek. Öte yandan Beşiktaş’ın söz konusu bedeli 4 taksit ile aktarmasına da imkan verilecek.

Beşiktaş’ın Yeni 10 Numarası Belli Oldu!

Hollandalı başarılı forveti uzun uğraşlar sonucu renklerine bağlayan Beşiktaş, yeni sezon hazırlıkları kapsamında transferlerine devam ediyor. Wout Weghorst’un Türkiye’ye gelmesinin ardından transfere ilişkin detaylar da ortaya çıktı. Beşiktaş’ta 10 numaralı formayı giyecek olan Wout Weghorst, Avusturya kampına geç katılacak.

2 Milyon 800 Bin Euro Garanti Ücret Ödenecek!

29 yaşındaki Hollandalı forvet için Beşiktaş kulübü 2022 – 2023 sezonunda 2 milyon 800 bin euro garanti ücret ödeyecek. Ayrıca 200 bin euro performans priminin de ödeneceği aktarıldı. Maç başı ücretlerin de eklemesinde maliyetinin yaklaşık 3.2 milyon euroyu bulduğu aktarılıyor.

Başarılı oyucunun transfer sürecinin uzamasına neden olan sebep ise opsiyon konusu oldu. Geçtiğimi Ocak ayında Wout Weghorst’ı Wolfsburg’dan 17, 5 milyon euro bedel ile alan Burnley, küme düşmeleri nedeniyle kiralık olarak Wout Weghorst’u gönderme kararı almıştı. Bu konuda yoğun çalıma yürüten Beşiktaş, 10 milyon satın alma opsiyonu ile transfer işlemlerini gerçekleştirdi.

Weghorst’dan İlk Açıklamalar Geldi!

Beşiktaş’ta 10 numaralı formayı giyeceği öğrenilen Wout Weghorst, taraftarların ilgisi karşısında büyük bir sevinç ve şaşkınlık yaşadığını ifade eden Weghorst, taraftarların sürekli mesajlar gönderdiği ve Hollanda’daki evine formalar, atkılar geldiğini ifade etti. Burada özel hissedebileceğini hissettirdiklerini söyleyen Wout Weghorst, Gökmen Özcan’ın kararında ciddi bir etkisi olduğunun da altını çizdi.

Beşiktaş’ın uzun uğraşlar sonunda 4 taksit ve 10 milyon euro satın alma opsiyonu ile renklerine bağladığı Wout Weghorst’un performansı ise merak ediliyor.

Yorumlar
Aşağıdaki görselde işlemin sonucu kaçtır?
Captcha Image
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *