Türkiye İzlanda Maçı TV Yayın Bilgileri ve Saat: Maç Ne Zaman?

A Milli Futbol Takımı, UEFA Uluslar Ligi'ndeki ikinci maçında İzlanda'yı İzmir'de misafir edecek. Türkiye - İzlanda maçı, saat 21:45'te başlayacak. Peki Türkiye - İzlanda milli maç ne zaman, saat kaçta? Türkiye - İzlanda maçı hangi kanalda? İşte, Türkiye - İzlanda maçının canlı yayınlanacağı kanal… Türkiye - İzlanda ilk 11 detayları medyahaber.com'da...

Türkiye İzlanda Maçı TV Yayın Bilgileri ve Saat: Maç Ne Zaman?

A Milli Futbol Takımı, UEFA Uluslar B Ligi 4. Grup'taki ikinci maçında İzmir'de İzlanda ile karşılaşacak. Mücadele, 21:45'te başlayacak ve Türkiye için gruptaki önemli karşılaşmalardan biri olacak. Türkiye, bu mücadelede üç puan alarak turnuvada ilerlemeyi hedefliyor. Karşılaşmayı Enea Jorgji yönetecek. Peki Türkiye - İzlanda maçı hangi kanalda, saat kaçta? A Milli Takım maçı ne zaman, şifresiz mi? İşte, Uluslar Ligi karşılaşmasının başlangıç saati…

Türkiye, UEFA Uluslar Ligi’nde ikinci maçında İzlanda ile karşı karşıya gelecek. İlk maçta Galler deplasmanında zorlu bir mücadele veren A Milli Futbol Takımı, 10 kişi kalmasına rağmen golsüz beraberlikle sahadan ayrılmıştı. Bu kez İzlanda karşısında galibiyet arayan milliler, üç puan alarak gruptaki iddiasını sürdürmeyi hedefliyor.

Türkiye - İzlanda Maçı Ne Zaman?

Türkiye, UEFA Uluslar B Ligi 4. Grup'taki ikinci maçında İzlanda ile karşı karşıya gelecek. Milliler, ilk maçta Galler deplasmanında aldığı 0-0'lık beraberliğin ardından İzlanda karşısında galibiyet hedefliyor.

Bu zorlu mücadele, 9 Eylül Pazartesi günü saat 21.45'te İzmir'deki Gürsel Aksel Stadyumu'nda oynanacak. Türkiye'nin grup rakipleri arasında Galler, İzlanda ve Karadağ yer alıyor. Milliler, İzlanda karşısında alacağı galibiyetle grup aşamasında iddiasını sürdürmek istiyor.

Türkiye İzlanda Maçı Hangi Kanalda Var?

A Milli Futbol Takımı, Uluslar Ligi'ndeki ilk maçında berabere kaldıktan sonra, 9 Eylül Pazartesi günü İzlanda ile karşılaşacak. Türkiye İzlanda maçı TV8 ekranlarından canlı olarak yayınlanacak. Maçı, alternatif olarak Exxen platformunun YouTube hesabı üzerinden de izleyebilirsiniz. 

Türkiye - İzlanda İlk 11'leri

Türkiye: Mert Günok, Merih, Kerem, Arda, Umut, Hakan, Eren, Abdülkerim, İsmail, İrfan Can, Mert Müldür

İzlanda: Valdimarsson, Palsson, Hermannson, Gudmundsson, Sigurdsson, Thorsteinsson, Finsson, Thordason, Anderson, Gretarsson, Gudjohnsen 

Türkiye İzlanda İle 12. Kez Karşılaşıyor

Türkiye, İzlanda ile bugüne kadar 12’si resmi, biri özel olmak üzere toplam 13 maç oynadı. Bu karşılaşmalardan 8’inde mağlup olurken, 3’ü berabere sonuçlandı ve sadece 2 maçta galibiyet elde etti. Maçların 7’si İzlanda’da, 6’sı ise Türkiye’de oynandı. İzlanda bu maçlarda 23 gol atarken, Türkiye 11 golle yanıt verdi. İki takım arasında oynanan son karşılaşma ise Kasım 2019’da İstanbul'da oynanmış ve 0-0 berabere sonuçlanmıştı. 

Montella yönetimindeki Milliler, Uluslar Ligi’nde puan sıralamasında ilk basamağı hedefliyor. İzlanda mücadelesinin ardından, Türkiye grupta 4 maç daha oynayacak.

A Millilerin maç programı şöyle;

11 Ekim / 21:45 - Türkiye - Karadağ

14 Ekim / 21:45 - İzlanda - Türkiye

16 Kasım / 20:00 - Türkiye - Galler

19 Kasım / 22.45 - Karadağ - Türkiye