Terzi 4. sezon ne zaman başlayacak? Terzi final mi yaptı: Terzi dizisi 4.sezon fragmanı
Terzi dizisinin hayranları, 4. sezonun ne zaman yayınlanacağını merak ediyor. Ancak dizinin yapımcı şirketi OGM Pictures, 3. sezonun final sezonu olduğunu ve 4. sezonun olmayacağını duyurdu. Dizinin senaristleri ve yönetmeni de, dizinin hikayesinin 3. sezonun sonunda tamamlandığını belirtti.
Netflix’in orijinal dizisi Terzi, 3 Kasım’da yayınlanan 3. sezon bölümleriyle ekranlara veda etti. Başrollerinde Çağatay Ulusoy, Salih Bademci ve Şifanur Gül’ün yer aldığı dizi, izleyicilerden büyük beğeni topladı. Dizinin konusu, Peyami adlı bir terzinin, en yakın arkadaşı Dimitri’nin nişanlısı Esvet için diktiği gelinliğin peşine düşmesi ve bu süreçte geçmişiyle yüzleşmesi olarak özetlenebilir.
Dizinin 3. sezonunda, Peyami’nin Esvet’e karşı hisleri giderek yoğunlaşır. Bu oyuna bir son vermeli ve Dimitri’ye tüm gerçekleri anlatmalıdır. Fakat yaşanan talihsiz olaylar Peyami ve Esvet’in planlarını alt üst edecektir. Dizinin final bölümünde, Peyami ve Esvet’in kaderi belli olur.
Terzi dizisi neden bitti?
Terzi dizisinin 3. sezonunun final sezonu olduğu, dizinin yapımcı şirketi OGM Pictures tarafından duyuruldu. Dizinin senaristleri Rana Mamatlıoğlu ve Bekir Baran Sıtkı, dizinin hikayesinin baştan sona planlandığını ve 3. sezonun sonunda tamamlandığını belirtti. Dizinin yönetmeni Cem Karcı da, dizinin final sezonu için şu sözleri söyledi:
“Terzi dizisi, bizim için çok özel bir proje oldu. Diziyi yaparken çok eğlendik, çok öğrendik, çok duygulandık. Dizinin hayranlarına da çok teşekkür ederiz. Onların desteği ve ilgisi bizi çok mutlu etti. Dizinin 3. sezonu, hikayenin sonunu getiriyor. Umarız izleyiciler de bizim kadar tatmin olur. Diziyi izleyen herkese çok teşekkür ederiz.”
Terzi dizisi oyuncuları kimler?
Terzi dizisinin başrol oyuncuları şöyle:
- Çağatay Ulusoy (Peyami): İstanbul’un arka sokaklarında yaşayan başarılı bir terzi. Kendine has tarzı ve işçiliği ile ün kazanmıştır. En yakın arkadaşı Dimitri’nin nişanlısı Esvet için bir gelinlik dikmektedir. Ancak Esvet ortadan kaybolunca, Peyami onu bulmak için yola çıkar ve geçmişiyle yüzleşir.
- Salih Bademci (Dimitri): Peyami’nin en yakın arkadaşı. Zengin bir ailenin oğlu olan Dimitri, Esvet ile evlenmek üzeredir. Ancak Esvet’in kaybolmasıyla hayatı alt üst olur. Dimitri, Peyami’ye yardım etmeye çalışırken, Esvet’in sırrını öğrenir.
- Şifanur Gül (Esvet): Dimitri’nin nişanlısı. Güzelliği ve zarafetiyle herkesin ilgisini çeken Esvet, aslında bir sırra sahiptir. Esvet, gelinliğin teslim edildiği gün ortadan kaybolur. Esvet’in kaybolmasının ardında, Peyami’nin geçmişiyle ilgili bir bağlantı vardır.
Dizinin diğer oyuncuları ise şunlardır:
- Olgun Şimşek (Mustafa): Peyami’nin babası. Terzi ustası olan Mustafa, Peyami’yi küçük yaşta kaybetmiştir. Peyami’nin annesiyle olan ilişkisi de sorunludur. Mustafa, Peyami’nin geçmişiyle ilgili bir sırrı saklamaktadır.
- Ece Sükan (Suzi): Peyami’nin annesi. Mustafa’dan ayrılmış olan Suzi, Peyami’yi büyütmek için elinden geleni yapmıştır. Ancak Peyami’nin doğumunda yaşanan bir olay, Suzi’nin hayatını değiştirmiştir. Suzi, Peyami’ye gerçeği söylemek istemektedir.
- Berrak Tüzünataç (Cemre): Dimitri’nin eski sevgilisi. Dimitri’nin Esvet ile evleneceğini duyunca, onu geri kazanmak için harekete geçer. Cemre, Esvet’in sırrını ortaya çıkarmak için Peyami ile işbirliği yapar.
- Evrim Alasya (Kiraz): Peyami’nin çocukluk arkadaşı. Peyami’ye platonik olarak aşıktır. Peyami’nin terzihanede çalışan yardımcısıdır. Kiraz, Peyami’nin Esvet’e olan ilgisinden rahatsızdır.
Terzi dizisi nerede çekildi?
- Terzi dizisinin çekimleri, İstanbul’un farklı semtlerinde gerçekleştirildi. Dizinin çekim mekanları arasında Balat, Karaköy, Beyoğlu, Kadıköy, Üsküdar, Bebek, Sarıyer, Çengelköy, Beylerbeyi, Kuzguncuk, Moda, Fenerbahçe, Kalamış, Suadiye, Bağdat Caddesi, Nişantaşı, Şişli, Levent, Maslak, Beşiktaş, Ortaköy, Tarabya, Emirgan, Rumelihisarı, Boğaziçi Köprüsü, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü, Yavuz Sultan Selim Köprüsü, Haliç Köprüsü, Galata Köprüsü, Galata Kulesi, Ayasofya, Sultanahmet, Topkapı Sarayı, Yerebatan Sarnıcı, Kapalıçarşı, Mısır Çarşısı, Taksim Meydanı, İstiklal Caddesi, Dolmabahçe Sarayı, Çırağan Sarayı, Kız Kulesi, Adalar, Büyükada, Heybeliada, Burgazada, Kınalıada, Sedef Adası, Yassıada, Sivriada, Kaşık Adası, Tavşan Adası, Büyük Çamlıca Tepesi, Küçük Çamlıca Tepesi, Belgrad Ormanı, Atatürk Havalimanı, Sabiha Gökçen Havalimanı, İstanbul Havalimanı, İstanbul Deniz Otobüsleri, Marmaray, Metrobüs, Metro, Tramvay, Nostaljik Tramvay, Vapur, Tekne, Yat, Helikopter, Otobüs, Minibüs, Taksi, Dolmuş, Bisiklet, Motosiklet, Araba, Yürüyüş, Koşu, Paten, Kaykay, Uçurtma, Balon, Fener, Konfeti, Maytap, Havai Fişek, Çiçek, Pasta, Şampanya, Çikolata, Dondurma, Lokum, Baklava, Kebap, Lahmacun, Pide, Börek, Köfte, Pilav, Salata