Sosyal Medya Berat Albayrak Videosunu Konuşuyor! Geri Dön

Sosyal medyada Hazine ve Maliye Eski Bakanı Berat Albayrak’a yakın hesaplar tarafından ‘ne olur dön’ kampanyası başlatıldı. Çukur dizisinden bir kesit ve Sezen Aksu’nun “Geri Dön” şarkısının kullanıldığı video çokça paylaşıldı.

Sosyal Medya Berat Albayrak Videosunu Konuşuyor! Geri Dön

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın kızı Esra Erdoğan ile evli olan Hazine ve Maliye Eski Bakanı Berat Albayrak’ın AK Parti’de aktif siyasete dönmesi için fanları tarafından hazırlanan bir video gündeme oldu.

Hazırlanan videoda, “Çukur” dizisinde başrol oyuncusu Yamaç Koçovalı’nın (Aras Bulut İynemli) tekrar mahalleye döndüğü ve pazarda yürüdüğü görüntüler yer aldı. Videonun sesi olarak Sezen Aksu’nun “Geri Dön” şarkısı kullanıldı.

Albayrak Videosunda Dikkat Çeken Sahneler

Montajlı videoda, pazarda bulunan vatandaşların Berat Albayrak’a gülerek baktığı görülürken Albayrak’ın da vatandaşları selamlaması videoda yer aldı. Videoda, Albayrak yürürken limon satan bir vatandaşın elinden limon kasasını düşürmesi ve hayretle Albayrak’a bakması, bir çocuğun ise parmağıyla Albayrak’ı göstermesi dikkat çeken sahneler oldu.

Videonun 27. Saniyesi Dikkat Çekti

X’te paylaşılan videonun 27. saniyesinde pazardaki vatandaşların bakışları hayranlıkla bir noktada toplanırken bir anda Berat Albayrak’ın ortaya çıkmasına yer verildi.

Söz konusu video çokça paylaşılırken Berat Albayrak’ın ismi sosyal medyada gündem oldu.

Etiketler: Berat Albayrak