Somer Sivrioğlu MasterChef'ten kovuldu mu neden yok? sorusunun cevabını Acun Ilıcalı yanıtlladı

MasterChef'ten kovulduğu iddia edilen Somer Sivrioğlu hakkındaki iddialara Acun Ilıcalı noktoyı koydu. Acun Ilıcalı, Somer Şef'in neden MasterChef'ten ayrıldığını açıkladı.

Somer Sivrioğlu MasterChef'ten kovuldu mu neden yok? sorusunun cevabını Acun Ilıcalı yanıtlladı

TV8'in beğeniyle takip edilen yarışma programı MasterChef Türkiye yeni sezonda MasterChef Türkiye All Star formatında hayranlarıyla buluştu. Jüri üyelerinden Somer Şef'in olmaması izleyicilerde Somer Şef'e ne oldu, Somer Şef kovuldu mu? merak etmeye başladı. Peki, Somer Şef neden yok? Somer Şef Kovuldu mu? Somer Şef geri gelecek mi? sorularına ilişkin Acun Ilıcalı bir açıklama yaptı. İşte Acun Ilıcalı'nın açıklaması...

Somer Sivrioğlu MasterChef'ten kovuldu mu neden yok? sorusunun cevabını Acun Ilıcalı yanıtlladı - Resim : 1
'Kollarımızı Açtık, Bekliyoruz'

Acun Ilıcalı, “Somer şefim Avusturalya’da biliyorsunuz. Yazın şeflerimize bir ay da olsun ara verebilmek adına çekimleri öne çekmek zorundayız. Yaz sıcağında yani bütün yaz şeflerimin çalışmasını istemiyorum. O izni verebilmek için de çekimleri öne çekmek zorunda kaldık. O sırada Somer şef Avusturalya’da olduğu için sadece ilk bölümde yer almıyor. Sonrasında tabi ki dönecek. Somer şefimizi özledik. Kollarımızı açtık, bekliyoruz." açıklamasında bulundu.

Somer Sivrioğlu ayrıldı mı?

14 Haziran'da yayınlanmaya başlayan MasterChef All Star kadrosu belli oldu. Jüri Üyeleri 2 kişi olarak görüldü. Jüride Mehmet Şef ve Danilo Şef yer aldı. Somer Sivrioğlu'nun yerine ise yarışmanın yeni jüri üyesi, Yılmaz Öztürk oldu. Öztürk, daha önce de MasterChef'te konuk jüri üyesi olarak yer almıştı.

'SOMER ŞEF 4 HAFTA BİZİMLE OLAMAYACAK'

Mehmet Şef, ''Somer Şef 4 hafta bizimle olamayacak. Onun yerine her hafta başka şefler katılacak.'' dedi.