Simge Sağın'ın Suratına Çiçekli ve Telefonlu Saldırı! Çileden Çıktı

Güzel şarkıcı Simge Sağın, Gaziantep'te sahne aldığı konserinde saldırıya uğradı. Performansı sırada yaşadığı olay sonrası duruma tepki gösteren Sağın, "İşini yapan bir insana telefon fırlatmak normal mi?" dedi.

Simge Sağın'ın Suratına Çiçekli ve Telefonlu Saldırı! Çileden Çıktı

Ünlü şarkıcı Simge Sağın, Gaziantep Kültür Yolu Festivali kapsamında sahne aldı. Simge'ye bir hayranı tarafından yüzüne çiçek fırlatıldı. Bir şaşkınlık yaşayan Simge Sağın daha sonra sahneye bir telefon atılmasıyla sinirlendi. 

Para Kazanmaya Geldim, Gerçekten Ayıp

Sahnede şarkı söylediği anlarda yüzüne çiçek fırlatılan Simge Sağın, bu durum karşısında şaşkınlık gizleyemezken, olayın devamında sahneye bir de telefon atıldı. Şarkıcı Simge Sağın, “İşini yapan bir insana telefon fırlatmak normal mi? Ben buraya sağlıklı bir şekilde ekmeğimle paramı kazanmaya geldim. Bu kadar insan eğlenmek için burada, ama birisi telefon fırlatıyor. Gerçekten ayıp.” diye konuştu. 

“Yuhlayarak Bir Şey Çözülmez”

Seyircilerin de bu duruma tepki göstermesi sonrası Simge, “Yuhlamayın arkadaşlar, yuhlayarak bir şey çözülmez. Artık öne gelemeyeceğim, korktuğum için sizi yakından göremeyeceksiniz.” dedi.

Yaşananlar sonrası Simge, konserini seyircilerden uzak bir şekilde devam etti.