Şampiyonluk ve Kümede Kalma Mücadelesi: Konyaspor - Galatasaray Maçı Hangi Kanalda, Saat Kaçta?

Konyaspor ve Galatasaray, sezonun en kritik maçında karşı karşıya geliyor. Düşme tehlikesi altındaki Konyaspor, 38. hafta mücadelesinde lider Galatasaray’ı ağırlıyor. Galatasaray, maçtan puanla ayrılması durumunda 24. şampiyonluğunu ilan edecek. Konyaspor - Galatasaray Maçı Hangi Kanalda, Saat Kaçta? İlk 11'ler Belli Oldu.

Şampiyonluk ve Kümede Kalma Mücadelesi: Konyaspor - Galatasaray Maçı Hangi Kanalda, Saat Kaçta?

Konyaspor ve Galatasaray, sezonun en kritik maçında karşı karşıya geliyor. Düşme tehlikesi altındaki Konyaspor, 38. hafta mücadelesinde lider Galatasaray’ı ağırlıyor. Galatasaray, maçtan puanla ayrılması durumunda 24. şampiyonluğunu ilan edecek. Tüm gözler, Okan Buruk'un kadro tercihinde olurken Galatasaray'ın Konyaspor maçı ilk 11'i belli oldu. Konyaspor - Galatasaray Maçı Hangi Kanalda, Saat Kaçta? İşte detaylar...

Geçtiğimiz hafta Fenerbahçe derbisinde mağlup olan Galatasaray, gözünü Konyaspor maçına çevirdi. Süper Lig’de daha önce 45 kez karşılaşan iki takımdan sarı-kırmızılılar, 32 galibiyetle üstün durumda. Ancak Galatasaray, Konyaspor deplasmanında oynadığı son üç maçtan puan çıkaramadı. Okan Buruk’un öğrencileri, bu sezon ligdeki son 8 deplasman maçından galibiyetle dönerken, takımda Ziyech dışında eksik oyuncu bulunmuyor. Etkili hücum hattıyla son 5 maçta 16 gol atan Galatasaray’da, Okan Buruk’un kadro tercihi merak konusu. Galatasaray’ın bu kritik maçta mağlup olması durumunda, şampiyonluk yarışı Fenerbahçe - İstanbulspor maçının sonucuna kalacak. Konyaspor - Galatasaray maçı, ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda yayınlanacak? İşte maçın detayları...

Konyaspor - Galatasaray Hangi Kanalda Saat Kaçta?

Trendyol Süper Lig’in 38. haftasında Galatasaray, şampiyonluk hedefiyle sahaya çıkıyor. Konya Büyükşehir Stadyumu'nda oynanacak kritik mücadele, bugün saat 19.00'da başlayacak ve beIN Sports 1 ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

Konyaspor İlk 11'i

Şampiyonluk ve Kümede Kalma Mücadelesi: Konyaspor - Galatasaray Maçı Hangi Kanalda, Saat Kaçta? - Resim : 1

Konyaspor: Slowik, Uğurcan, Adil, Hadebe, Guilherme, Soner, Nzonzi, Ndao, Oğulcan, Ethemi, Cikalleshi

Galatasaray İlk 11'i

Şampiyonluk ve Kümede Kalma Mücadelesi: Konyaspor - Galatasaray Maçı Hangi Kanalda, Saat Kaçta? - Resim : 2

Galatasaray: Muslera, Kaan, Davinson Sanchez, Abdülkerim, Köhn, Torreira, Berkan Kutlu, Barış, Mertens, Kerem Aktürkoğlu, Icardi

Sarı-kırmızılılarda Hedef 24. Şampiyonluk

Lider Galatasaray, haftaya en yakın takipçisi Fenerbahçe'nin 3 puan önünde giriyor. Konyaspor karşısında sahadan beraberlikle ayrılması durumunda 2023-2024 sezonunu şampiyon olarak tamamlayacak olan sarı-kırmızılılar, büyük bir heyecanla maça hazırlanıyor.

Galatasaray, ligin geride kalan 37 maçında 32 galibiyet, 3 beraberlik ve 2 mağlubiyet alarak 99 puan topladı. Konya deplasmanından 1 puan çıkarması halinde şampiyonluklarını ilan edecekler.

Galatasaray'da Tek Eksik Ziyech

Sarı-kırmızılıların 31 yaşındaki Faslı yıldızı Hakim Ziyech, sarı kart cezası nedeniyle Konyaspor maçında forma giyemeyecek. Geçen hafta Fenerbahçe karşısında ligdeki 4. sarı kartını gören Ziyech, cezası sebebiyle kadroda yer almayacak.

Konyaspor 1 Puan Dahi Alsa Küme Düşmeyecek

Trendyol Süper Lig’de düşecek takımlar, Pazar günü oynanacak mücadelelerin ardından belli olacak. Pendikspor, Fatih Karagümrük ve İstanbulspor lige veda ederken, Hatayspor, Ankaragücü ve Gaziantep FK’nın matematiksel olarak düşme ihtimali bulunuyor.

Puan cetvelinde 15. sırada yer alan Konyaspor, 9 galibiyet, 14 beraberlik ve 14 mağlubiyetle 41 puan topladı. Yeşil-beyazlılar, Galatasaray karşısında 1 puan alması durumunda ligde kalmayı garantileyecek.