Safir Dizisi Bora Kimdir, Kaç Yaşında? Safir Bora'yı Kim Oynuyor, Gerçek Adı Ne Oynadığı Diziler?

Safir dizisinin oyuncu kadrosunda yer alan Efe Daşdelen, Bora karakterine hayat veriyor. Peki Efe Daşdelen kimdir, kaç yaşında, hangi dizilerde oynadı? İşte Safir dizisinin Bora’sı Efe Daşdelen hakkında merak edilenler.

Safir Dizisi Bora Kimdir, Kaç Yaşında? Safir Bora'yı Kim Oynuyor, Gerçek Adı Ne Oynadığı Diziler?

Safir dizisi ATV ekranlarında izleyiciyle buluştu. Dizinin oyuncu kadrosunda birçok tanınmış isim yer alıyor. Bunlardan biri de Efe Taşdelen. Safir dizisinde Bora karakterini canlandıran Efe Taşdelen, izleyiciler tarafından merak ediliyor. Peki Efe Taşdelen kimdir, kaç yaşında, hangi dizilerde oynadı?

Safir Dizisi Bora Kimdir, Kaç Yaşında? Safir Bora'yı Kim Oynuyor, Gerçek Adı Ne Oynadığı Diziler? - Resim : 1

Safir dizisi Bora kimdir? Safir dizisi Bora'yı kim oynuyor?


Safir dizisinde Bora karakterini Efe Taşdelen canlandırmaktadır.

Safir Dizisi Bora Kimdir, Kaç Yaşında? Safir Bora'yı Kim Oynuyor, Gerçek Adı Ne Oynadığı Diziler? - Resim : 2

EFE TAŞDELEN KİMDİR?

Efe Taşdelen, 1994 yılında İstanbul’da doğdu. Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Tiyatro Bölümü’nden mezun oldu. Tiyatro eğitiminin yanı sıra sinema ve dizi oyunculuğu da yaptı. Birçok kısa film ve reklam filminde rol aldı.

Efe Taşdelen, televizyon kariyerine 2017 yılında Yeni Gelin dizisiyle başladı. Daha sonra Söz, Kızım, Zalim İstanbul gibi dizilerde rol aldı.

Efe Taşdelen, şimdilerde ATV’de yayınlanan Safir dizisinde Bora karakterini oynuyor. Bora, Feraye’nin (Özge Yağız) üniversiteden arkadaşıdır. Feraye’ye platonik olarak aşıktır ve onu korumak için elinden geleni yapar.

Efe Daşdelen’in boyu 1.83 cm, kilosu 78 kg’dır. Burcu Yengeç’tir.

Insatgram hesabı

@tasdelenefe

Etiketler: efe taşdelen, safir