Reha Muhtar'dan Üzen Haber: Düştü, Entübe Edildi

Bir döneme damgasını vuran spiker Reha Muhtar, dün gece evindeki merdivenlerden düşerek ağır yaralandı. Bilinci kapanan ve yoğun bakıma alınan Reha Muhtar entübe edildi. Muhtar'ın sağlık durumu hakkında son bilgiler hastaneden verildi.

Reha Muhtar'dan Üzen Haber: Düştü, Entübe Edildi

Reha Muhtar, dün gece Sarıyer'deki yalısında merdivenlerden düşerek ağır yaralandı. Bilinci kapanan 65 yaşındaki ünlü spiker, hastaneye kaldırılarak entübe edildi.

Yoğun bakımdaki tedavisi devam eden Muhtar’dan sevindiren haber geldi. 

Alınan bilgiye göre, ünlü televizyoncu ve gazeteci Reha Muhtar'ın beyindeki kanama durduruldu. Muhtar'ın bugün olmasa da yarın uyandırılmaya çalışacağı bildirildi.

Eski Eşi Deniz Uğur'dan Açıklama: Oğluma Ulaşamıyorum

Reha Muhtar'ın çocukları

Reha Muhtar'ın 2010 yılında boşanan eski eşi Deniz Uğur'da ilk açıklama geldi. Velayet davası sonucunda nafaka ödeme mahkum edilen Uğur, "Oğluma ulaşamıyorum. Reha beyin durumu hakkında da bir bilgim yok. Akşam beri oğlum telefonlarını açmıyor." dedi.

Çiftin 2009 yılında Mina Deniz ve Poyraz Deniz adını verdikleri ikizleri dünyaya gelmişti.

Uğur "Nafakanı aksatmadan, gururla ödeyeceğim Reha Muhtar. Çünkü ADAMLIK bunu gerektirir. Görüldüğü üzere adam olmanın cinsiyetle ilgisi yoktur" demişti.

Reha Muhtar'ın Sağlık Durumu Nasıl?

Yüksekten düşme sonrası hastaneye kaldırılan Reha Muhtar'ın Akciğerlerinde sorun olduğu ve düşmeye bağlı travma yaşadığı açıklandı. 

Poyraz Muhtar'ın Kaçırıldığı İddiası

Reha Muhtar'ın ikiz çocuklarının annesi olan Deniz Uğur, sosyal medya platformu Instagram hesabından yayımladığı videoda şu ifadeleri kullandı:

"İnanılmaz bir şey yaşıyorum. Bir telefon geliyor "Reha Muhtar yoğun bakıma kaldırıldı" diye... Çocuğuma ulaşamıyorum. Çocuğumun nerede olduğunu bilmiyorum. Hiç kimseye ulaşamıyorum. Hastaneye gidiyorum bana deniyor ki; "Ayşe Nazlı Yumlu yani Nilüfer'in kızı Poyraz'ı aldı ve hastaneden çıktılar." Onlara ulaşmaya çalışıyorum araya birilerini sokarak, Poyraz'ı teslim etmeyeceklerini söylüyorlarmış. Ben ne yapacağımı şaşırdım. Son derece öfkeliyim. Bakın ben iki yıldır avukatımla birlikte mahkemeye bu insanların, Reha Muhtar'ın sağlığının yerinde olmadığını, kendine bile bakabilecek durumda olmadığını, çocuk emanet edilebilecek durumda olmadığını hatta kendine de zarar verebileceğini söylüyorum bu beyanlarımız dosyada da var."

Ayşe Nazlı Yumlu'yu Evlat Edinmişlerdi

Reha Muhtar ve şarkıcı Nilüfer, Ayşe Nazlı Yumlu'yu henüz 4 aylıkken Çocuk Esirgeme Kurumu'ndan evlat edinmişti.

Altun: Nilüfer ve Kızı Hakkında Suç Duyurusunda Bulunuyoruz

Deniz Uğur'un açıklamaları sonrası avukat Feyza Altun da Reha Muhtar'ın çocuğunun şarkıcı Nilüfer'in evinde olduğunu iddia ederek şu ifadeleri X hesabından paylaştı:

Reha Muhtar'dan Üzen Haber: Düştü, Entübe Edildi - Resim : 4

"Edindiğimiz bilgiye göre Reha Muhtar dün bir balık restoranında çocuğun yanında yüklü miktarda alkol alıp çocuğun bütün itirazlarına rağmen araba kullanmıştır. Arabaya binmeden yere kapaklandığı ayakta zor durduğu müvekkilime görgü şahitleri tarafından aktarılmıştır. Restoran yetkilisi ile de görüşülüp teyit alınmıştır. Zira kan tahlillerinde alkol oranı tespit edilecektir.Daha sonra da mevzu bahis durum gerçekleşmiş. Bizler de sizler gibi olayı basından öğrendik.

Müşterek çocuk Poyraz, dünden beri kayıp olup Çocuk Şube'ye kayıp ihbarında bulunulmuşsa da bugün, çocuğun Ayşe Nazlı Yumlu tarafından alıkonulduğunu ve annesine verilmeyeceğini de öğrendik. Şarkıcı Nilüfer ile konuşma ve iletişime geçme teşebbüslerimiz maalesef sonuç vermedi. Şimdi Nilüfer ve kızı hakkında çocuk kaçırmadan suç duyurusunda bulunmak üzere adliyeye gidiyoruz. Müvekkilim de ifadesini verecek. Üstelik, çocuğu vermiyoruz, alabilirseniz alın şeklinde bir cevap aldık.

Bir çocuğun ; babası yoğun bakımdayken tek yasal velisi olan anneden, hangi hak ve mantık ile kaçırıldığı sorusunu ve cevabını Türk kamuoyunun vicdanına bırakıyoruz.
Deniz Uğur Vekili Av.Feyza Altun"

Reha Muhtar'ın Avukatı Demiral: Çirkin Bir İftira

Av. Feyza Altun'un iddialarına Reha Muhtar'ın avukatından yalanlama geldi.

Av. Mustafa Demiral şu ifadeleri kullandı:

"Reha Bey’in oğlu Poyraz’ın kaçırıldığı iddiası çirkin bir iddiadır. Gerçek bilgiler Deniz Hanım'a verilmiş olmasına rağmen bu şekilde yaygara çıkartmak ancak kötü niyete işaret eder. Poyraz bazen hastanede babasının yanında bazen de evine gidip gelmektedir. 

Poyraz daha önceleri annesinin yanında kalmak istemediğini defaatle resmî makamlar önünde beyan etmiş bu durum da kayıtlara geçmiştir. Bu süreç de dahi annesine gitmek istemediğini beyan etmektedir. Hal böyle iken ve ortada sağlık sorunuyla ilgili insani bir durum varken insani durumu ve çocuğun âli menfaatlerini hiçe sayarak ve kamuoyunu da manipüle etmek suretiyle durumdan yararlanmaya çalışmak meslek etiğiyle bağdaşmaz.Kamuoyunun bilgisine saygıyla duyurulur. Reha Muhtar vekili: Av. Mustafa Demiral"

Nilüfer: Ayşe Nazlı’nın Tek Yaptığı Kardeşine Destek Olmak

Şarkıcı Nilüfer ise Deniz Uğur’un iddialarını kabul etmeyerek, “Nilüfer, Deniz Uğur’un iddialarını kabul etmeyerek “Ayşe Nazlı’nın tek yaptığı kardeşine destek olmak. Amacı ne kaçırmak ne de başka bir şey olabilir. Tek dileğimiz Reha Muhtar’ın bir an önce iyileşmesi.” dedi.

Uğur Dündar'dan Reha Muhtar Açıklaması

Sosyal medya platformu X hesabından açıklamalarda bulunan Dündar şunları söyledi:

“Ben, Mehmet Ali Birand ve Ali Kırca'nın bir zamanlar kıyasıya rekabet halinde olduğumuz -ama birbirimizi hiç kırmadığımız- sevgili Reha Muhtar'ın uğradığı kaza sonrası sağlık durumunu takip ediyorum. Oğlu Poyraz ile kızı Ayşe Nazlı nöbetleşe hastaneye geliyorlar. Poyraz ve Ayşe Nazlı yaşlarının çok ötesinde bir olgunlukla sorularıma cevap veriyorlar. Bugün Reha'nın beyin tomografisi çekilip ayrıntılı tetkikler yapılacak. İnşallah iyileşecek ve çocukları sevgili babalarına kavuşacak.”