Özgür Özel, Kemal Kılıçdaroğlu'nu Ziyaret Edecek: Gündem Tüzük Kurultayı Olacak

İstanbul'da Cumhuriyet Halk Partisi'nin üç eski genel başkanı Altan Öymen, Hikmet Çetin ve Murat Karayalçın ile görüşen CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Ankara dönüşünde CHP 7. Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu da ziyaret edeceğini açıkladı.

Özgür Özel, Kemal Kılıçdaroğlu'nu Ziyaret Edecek: Gündem Tüzük Kurultayı Olacak

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, dün akşam Türkiye İş Bankası 100'üncü Kuruluş Yıl Dönümü Resepsiyonu'na katıldı. CHP lideri Özgür Özel eylül ayında yapılacak tüzük kurultayı öncesi dün öğle saatlerinde İstanbul'da CHP'nin eski genel başkanlarından Altan Öymen, Hikmet Çetin ve Murat Karayalçın ile bir araya gelmişti. Toplantıda CHP 7. Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun yer almadı. 

CHP Genel Başkanı Özgür Özel dün akşam Türkiye İş Bankası 100'üncü Kuruluş Yıl Dönümü Resepsiyonu çıkışında gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Kılıçdaroğlu Resepsiyona Neden Katılmadı?

Resepsiyona Kemal Kılıçdaroğlu'nun neden katılamadığının sorulması üzerine Özel, "Sayın Genel Başkan'ın ayrı bir programı var bugün. Bu yüzden bu akşama katılamadı." dedi. 

Sayın Kılıçdaroğlu'nu Ziyaret Edeceğim

Tüzük kurultayı öncesi bugün önceki genel başkanlarla bir araya geldiğini belirten CHP lideri Özel, "Partide bir tüzük değişimi var. Bununla ilgili tüm üyelerimiz görüş veriyor ama önceki genel başkanlarımızın görüş, uyarı ve önerilerini almak bana düşerdi. Bunu İstanbul'da değerli 3 genel başkanımızla yaptık. Ankara'ya döndüğümde Sayın Kılıçdaroğlu'nu ziyaret edeceğim ve kendisinin görüş ve önerilerini alacağım. Partimizdeki birlikten, beraberlikten, sayın genel başkanlarımızın yönlendirmelerinden son derece mutluyuz. Böyle bir akşamı birlikte yaşadığımız için kendilerine çok teşekkür ediyorum." diye konuştu.