Özgür Demirtaş’tan Nihat Genç'e Siyasi Parti Çıkışı! Karşılıklı Atıştılar, Onu Bile Anlamamış

Ekonomist Prof. Dr. Özgür Demirtaş, Nihat Genç'in kuracakları yeni siyasi partiye dair çok konuşulacak bir yorumda bulundu.

Özgür Demirtaş’tan Nihat Genç'e Siyasi Parti Çıkışı! Karşılıklı Atıştılar, Onu Bile Anlamamış

Prof. Dr. Özgür Demirtaş, Nihat Genç’in kuracağı yeni siyasi partiyle ilgili çok konuşulacak bir yorumda bulundu. 

Gazeteci yazar Nihat Genç, 19 Mayıs’ta Cumhuriyetçi Vatanseverler ismiyle yeni bir siyasi parti kuracaklarını açıkladı. 

 Özgür Demirtaş'tan Nihat Genç'e: Sağa Sola Hakaret Partisi

Ekonomi yorumlarıyla bilinen Prof. Dr. Özgür Demirtaş, Nihat Genç’in parti kurmasıyla ilgili X hesabından göndermede bulundu. Demirtaş, “Sağa Sola Hakaret Partisi” diye yazdı.

Özgür Demirtaş’ın bu ifadesi sosyal medyada gündem oldu.

Nihat Genç'ten Demirtaş'a cevap gecikmedi. Demirtaş'ın tweetini alıntılayan Genç, sert ifadeler kullanarak şunları yazdı:

“Özgür Bey, biz cumhuriyetçi vatanseverleriz, IMF'in, Dünya Bankası'nın, finans kurumlarının ve sömürgeci şirketlerin maaşlı soytarısı hiç değiliz! Taktıkları pahalı saatler ve aldıkları dolarlı maaşlarla şekil yapıp insanları böcek gibi gören milliyetsiz vatansız Allahsız ve ahlaksız insanlarla işimiz olmaz! Gecenin bu saati canınız biraz eğlenmek için galiz porno hard hakaret küfür kırbaç çekmişse, piyasalarınızda mazoşizm krizlerinizi tedavi edecek özgür demokrat internet sitelerini arayın!”

“İmza atmış onu bile anlamamış”

Özgür Demirtaş ise Genç'in bu paylaşımına, “Adam attığım twitin altına İMZA atmış. Onu bile anlamamış…” şeklinde cevap verdi.