NOW TV'de Gülbin Tosun’un Mansur Yavaş Tweeti Kriz Çıkarttı

Deneyimli spiker Gülbin Tosun, ABB Başkanı Mansur Yavaş hakkında attığı tweet nedeniyle NOW TV'de zorunlu izne çıkarıldı.

NOW TV'de Gülbin Tosun’un Mansur Yavaş Tweeti Kriz Çıkarttı

Eski adıyla FOX yeni adıyla NOW TV Ana Haber Bülteni Spikeri Gülbin Tosun, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş hakkında yakın zamanda attığı bir tweet nedeniyle zorunlu izne çıkarıldığını duyurdu.

Henüz Çıkışım Verilmedi

Deneyimli spiker Gülbin Tosun, 25 Ağustos’ta yaptığı, “Vay be ülkenin geldiği hale bak! Konuşan ya içeri alınıyor ya da işinden ediliyor! Muhteşem! Havai fişekleri sonraya saklayın!” paylaşımını alıntıladı. Alıntıladığı mesajında, destek mesajları için takipçilerine teşekkür eden Tosun henüz işten çıkarılmadığını, sadece izne gönderildiğini belirtti.

Gülbin Tosun paylaşımında, “Destek mesajlarınız için çok ama çok teşekkür ederim. Çok değerlisiniz. İyi ki varsınız can dostları. Ben zorunlu izne çıkarıldım. Henüz çıkışım verilmedi. Sadece bilginize. Hayvan haklarından #1adımgeriyok.” ifadelerini kullandı. 

Gülbin Tosun Mansur Yavaş'a Ne Dedi?

Gülbin Tosun, sosyal medya platformu X’te ABB Başkanı Mansur Yavaş’ı etiketleyerek sokak köpekleriyle ilgili bir eleştiride bulunmuştu. Tosun, “Başkan siz sokakta köpek olmaz biz bakarız' derken hapsettiğiniz ve önlerinde suyu bile olmayan canlıları mı kastetmiştiniz! Ne diyeyim bir bardak suya muhtaç olun o zaman!“ demişti. 

NOW TV'de Gülbin Tosun’un Mansur Yavaş Tweeti Kriz Çıkarttı - Resim : 1