Murat Sancak Adana Demirspor’a Fiyat Biçti! Bu Parayı Getirene Devredecek

Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak, alınan kötü sonuçlar nedeniyle yapılan eleştirilere yanıt verdi. Sancak, eleştiriler karşısında dikkat çeken bir açıklamada bulunarak mavi-lacivertli ekibe fiyat biçti.

Murat Sancak Adana Demirspor’a Fiyat Biçti! Bu Parayı Getirene Devredecek

Süper Lig’e kötü başlangıç yapan Adana Demirspor ilk 7 maçta sadece 1 puan elde edebildi. Ligin dibine demir atan kulübün bu performansı taraftarlar tarafından sert eleştirilirken, Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak dikkat çeken bir açıklama yaptı. Eleştirilere X hesabından tepki gösteren Sancak, “50 milyon Euro’su olan hemen bana ulaşsın, devredeceğim.” şeklinde bir mesaj paylaştı.

Alınan kötü sonuçlar Adana Demirspor taraftarları tarafından büyük tepkiyle karşılanıyor. Transfer yasağı olan mavi-lacivertli ekibin gidişatından rahatsız olan taraftarlar, Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak’a tepki gösterdi. Sancak ise tepkilere sosyal medya platformu X hesabından yanıt verdi.

“50 Milyon Euro’su Olan Bana Ulaşsın Yoksa…”

Oyunculara destek isteyen Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak şunları yazdı:

“50 milyon Euro'su olan hemen bana ulaşsın, devredeceğim; söz, yoksa herkes işine baksın. Bu takımı bırakmayacağım, hele ki bu durumdayken, kimse beklemesin. Sene sonu ola hayrola. O ellerini avuşturanlara da söylüyorum; kulübün ve takımdaki oyuncuların üzerinden elinizi çekin.”