Murat Övüç Ailesiyle Kriz Yaşıyor! İntiharın Eşiğine Geldi Yeter Artık

Sosyal medyada yaptığı cesur ve sansasyonel paylaşımlarla tanınan Murat Övüç, bu kez ailevi meselelerle gündeme geldi. Daha önce "10 odalı bir malikanede oturuyorum, kasamı açıp dolarlarımı, eurolarımı öpüyorum" şeklindeki açıklamalarıyla dikkat çeken fenomen, şimdi ise ailesiyle yaşadığı krizi takipçileriyle paylaştı.

Murat Övüç Ailesiyle Kriz Yaşıyor! İntiharın Eşiğine Geldi Yeter Artık

Geçtiğimiz aylarda oğlu Burakcan Övüç'ün nişanında geline 2 kilogram altın takmasıyla konuşulan Murat Övüç, ailesiyle yaşadığı sıkıntılardan bunaldığını belirtti. Paylaştığı videoda "İçimde öyle büyük dertler var ki dile getiremiyorum" diyerek yaşadığı ailevi sorunları anlattı.

Fenomen Murat Övüç, "Bıktım, düşün yakamdan! Ben 56 yaşındayım, sizi mi düşüneceğim? Bana ne sizden, oğlumdan da bıktım! Yeter, intihar edeceğim!" diyerek isyan etti.

Murat Övüç Ailesiyle Kriz Yaşıyor! İntiharın Eşiğine Geldi Yeter Artık - Resim : 1

Aile içindeki bu kavganın maddi konular yüzünden çıktığını söyleyen fenomen, ablalarının para yüzünden Silivri'deki evinde kavga ettiğini ve bu durumdan kaçmak için Bahçeşehir'de yeni bir ev aldığını ifade etti.

Oğluna karşı da öfkesini saklamayan Övüç, "Oğlumun harcamalarına bankalar bile yetmez" diyerek oğlunun masraflarını eleştirdi.

Fenomenin bu çıkışı, takipçileri arasında büyük yankı uyandırdı.

Murat Övüç Ailesiyle Kriz Yaşıyor! İntiharın Eşiğine Geldi Yeter Artık - Resim : 2

Etiketler: Murat Övüç, İntihar