Müge Anlı ile Tatlı Sert ne zaman başlıyor? Yeni yayın tarihi, günü ve saati ne zaman?

Atv'nin sevilerek takip edilen sabah kuşağı programı Müge Anlı ile Tatlı Sert yeni sezonuna hazırlanıyor. Eylül ayı itibariyle yeniden sevenleriyle buluşacak olan programın detayları, yeni sezon başlangıç tarihi ve yayınlanacak ilk bölümü üzerine detaylar haberimizde…

Müge Anlı ile Tatlı Sert ne zaman başlıyor? Yeni yayın tarihi, günü ve saati ne zaman?

Yeni sezon için yayın hayatına hazırlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert her sabah Atv ekranlarında yine seyircisi ile buluşmaya devam edecek. Program konsept olarak gizemli vakaların, aydınlatılmamış olayların çözüme kavuşturulduğu, yıllardır birbirini göremeyen sevenlerin buluşturulduğu bir içeriğe sahip. Uzun süredir bu haber bekleniyordu. Kanalın kendi sayfasından ya da Müge Anlı aracılığı ile yeni sezon tarihinin verilmesi planlanıyordu ve sonunda o haber geldi.

MÜGE ANLI İLE TATLI SERT 15.SEZONUNA BAŞLIYOR!

Müge Anlı "Müge Anlı ile Tatlı Sert" programının 15.sezonunu Instagram hesabı üzerinden tüm sevenlerine duyurdu. 14 yıldır gizli kalmış olan cinayetleri açığa çıkaran, kriminal vakalarla ilgilenen, polisle yaptığı işbirliği ile sonunda kötüleri ve kötülüğü ortaya çıkaran Müge Anlı 15.sezonu ile Eylül ayında yeniden ekranlara geliyor.

MÜGE ANLI İLE TATLI SERT NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Müge Anlı Instagram üzerinden bir paylaşımda bulundu. Her yıl olduğu gibi bu paylaşımla yeni yayın yılını duyurdu. Araştırmacı gazeteci Müge Anlı 29 Ağustos Pazartesi Atv'de notu ile paylaşımını tüm sevenlerine açık olarak iletti. WhatsApp ihbar hattı ve canlı yayın numaralarının da eklendiği paylaşımda yayın tarihinin başlayacağı net günde belli olmuş oldu.

MÜGE ANLI İLE TATLI SERT HANGİ GÜN VE SAAT KAÇTA?

Müge Anlı ile Tatlı Sert ne zaman başlıyor? Yeni yayın tarihi, günü ve saati ne zaman? - Resim : 1

Müge Anlı ile Tatlı Sert yeni sezonu 29 Ağustos Pazartesi günü başlıyor. Hafta içi her gün saat sabah 10.00'da Atv'de yeniden sevenleriyle buluşmaya hazırlanıyor.

YENİ SEZONA EVLİ OLARAK BAŞLAYACAK

Müge Anlı'yı takip edenler bu sezon daha heyecanlı bekleyiş içerisinde. Geçtiğimiz sezonu kapatmadan önce evleneceği haberini canlı yayında paylaşan Müge Anlı ilk kez evli olarak 15.sezona adım atacak. Türk sunucu ve gazeteci Müge Anlı 1973 İstanbul doğumludur. Şu anda 48 yaşındadır. Geçmişte yaptığı evliliğinden Lidya Akdağ isimli bir kızı bulunuyor. Şu anda Şinasi Yüzbaşıoğlu ile evlidir.

Etiketler: müge anlı, tatlı sert