MSB Acı Haberi Duyurdu: Elazığ'a Şehit Ateşi Düştü

Milli Savunma Bakanlığı, Kuzey Irak’ta Pençe Kilit Bölgesi’nde bölücü terör örgütü ile çıkan çatışmada, Piyade Sözleşmeli Er Elazığlı Sefer Alan şehit olduğunu duyurdu.

MSB Acı Haberi Duyurdu: Elazığ'a Şehit Ateşi Düştü

Irak'ın kuzeyinde Pençe Kilit Harekat Bölgesi’nde terör örgütü PKK ile güvenlik güçleri arasında  çıkan çatışmada Elazığlı 23 yaşındaki Sözleşmeli Er Sefer Alan şehit oldu. Şehidin acı haberi, memleketi Elazığ'daki Güneykent Mahallesi’nde bulunan baba evine ulaştı.

MSB'den yapılan açıklama şöyle;

“Pençe Kilit Operasyon bölgesinde, 9 Ekim 2024 tarihinde, bölücü terör örgütü mensupları tarafından yapılan taciz atışı sonucunda yaralanan kahraman silah arkadaşımız P. Söz. Er Sefer ALAN, kaldırıldığı hastanede kurtarılamayarak şehit olmuştur. Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah’tan rahmet; kederli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır dileriz.”

Şehit Alan'ın Acı Haberi Baba Evine Ulaştı

Şehit Alan'ın acı haberi, ailesine Vali Numan Hatipoğlu, 8. Kolordu Komutanı Tümgeneral Tamer Atay, Belediye Başkanı Şahin Şerefoğulları ve Jandarma Komutanı Albay Alpaslan Doğan verdi. Şehidin baba evine Türk Bayrağı asıldı. Şehit Alan’ın bekar olduğu öğrenildi.

Etiketler: Sefer Alan, MSB, Şehit