Minik Narin Güran Cinayetinde Nihayet İtiraf Geldi! Cesedi Bana Verdi Dereye Götürdüm

Son Dakika Haberleri: Kaybının 19'uncu gününde dün derede cansız bedeni bulunan Narin Güran (8) olayında ilk itiraf geldi. Gözaltına alınan şahıslardan biri, "Muhtar cesedi çuval içerisinde bana verdi. Çuvalı alıp dereye götürdüm" dedi.

Minik Narin Güran Cinayetinde Nihayet İtiraf Geldi! Cesedi Bana Verdi Dereye Götürdüm

Son Dakika Haberleri... Tüm Türkiye'nin yasa boğan 8 yaşındaki Narin Güran'dan 19 gün sonra acı haber gelmişti. Narin Güran'ın (8) cansız bedenine dün Eğertutmaz Deresi kenarında ulaşılmıştı.

Narin Güran'ın dün bulunmasının ardından aile üyelerinin bulunduğu 24 şüpheli dün gözaltına alınmıştı. Soruşturma devam ederken alınan ifadeler ortaya çıkmaya başladı. 

Sabah gazetesinden Halit Turan'ın haberine göre, Narin Güran cinayetinde ilk itiraf geldi. 

Dere kenarına aracıyla gittiği tespit edildikten sonra gözaltına alınan zanlı sorgusunda "Muhtar cesedi çuval içerisinde bana verdi. Çuvalı alıp dereye götürdüm." dedi.

Kemik Parçaları İstanbul'a Gönderildi

Narin Güran cinayetiyle ilgili soruşturma derinleştirildi ve olayla bağlantılı önemli itiraflar sonrasında otopsi sonuçları daha da dikkat çekici hale geldi. Yapılan otopsi işleminde Narin'in bedeninden tam 91 numune alındığı öğrenildi. Ayrıca, küçük kızın bedeninin bir çuval içinde bulunduğu, sol bacağının diz kısmından kopuk olduğu ve kemik parçalarının inceleme için İstanbul Adli Tıp Kurumu Başkanlığı'na gönderildiği bildirildi.