Mika Raun Neden Dövüldüğünü Ağlaya Ağlaya Anlattı: Burnum Şiş, Sırtımda İzler Var

Sosyal medya fenomeni Mika Raun, erkek arkadaşı ile birlikte dövüldüğü iddia etti. Yaşadığı anları sosyal medya hesabından ağaya ağlaya anlatan Mika Raun, "Burnum hala şiş, sırtımda izler var" dedi.

Mika Raun Neden Dövüldüğünü Ağlaya Ağlaya Anlattı: Burnum Şiş, Sırtımda İzler Var

Tiktok fenomeni Mika Raun erkek arkadaşıyla birlikte saldırıya uğradığını iddia etti. Yüzünde kan varken çektiği bir video ile yaşadığı olayı sosyal medyada paylaştı ve gündem oldu. Videoda Raun, saldırının detaylarını anlatarak başına gelenleri takipçileriyle paylaştı. Olay, sosyal medyada geniş yankı uyandırdı ve takipçileri tarafından büyük bir ilgi gördü. Raun'un yaşadığı bu saldırı hakkında emniyet yetkilileri soruşturma başlattı.

“Her Yerim Şiş, Kan Revam İçindeydi”

Mika Raun'un açıklamaları şöyle:

“Gün boyu hiçbir şey yaşamadık. Akşam markete gidiyorduk, evde eksiklerimiz vardı olay akşam yaşandı. Ben ve erkek arkadaşım Batuhan, onun annesi ve kardeşi hepimiz bir aradayken biz görmeden fotoğrafımızı çekmeye çalıştılar. Biliyorsunuz biz kardeşlerimizi falan paylaşmıyoruz, onların yaşından ve hayatlarından hatta çevresinden görecekleri başka şeylerden dolayı. Kardeşlerimi geri planda tutuyorum. Orada Batuhan'ın fotoğraf olayına takılmasının sebebi, bizim fotoğrafımızın çekilmesi değil 18 yaşından küçük kardeşlerimizin fotoğrafının çekilmesi oldu. Adam fotoğrafı çekiyor ve Batu ile kız kardeşi de adamla konuşmaya gidiyorlar. “Siler misiniz” diye. Hepsinin de kamera kayıtları var. Daha sonra Batu onlar silmeyince polisi aradı. Adam çektiği halde yok diyor. Batu güzel bir dille uyarmasına rağmen, çeken adam ve yanındaki kadınlar sürekli tehdit savuruyorlar. O anlarda da kavga kopuyor. Bir anda 7-8 kişi bize saldırıyor. Ben yerlerdeyim. Çok şükür ki her şeyin kayıtları var. İfademizi de verdik. Burnum hala şiş, sırtımda da izler var.”

Cinsiyet Değiştirme Ameliyatı İle Çok Konuşulmuştu

Çektiği videolar ve danslarıyla fenomen haline gelen Mika Raun, Tayland'a gitmiş ve cinsiyet değiştirme ameliyatı olmuştu. Yaptırdığı estetiklerle adeta bambaşka biri haline gelen Mika Raun sosyal medyadaki paylaşımlarıyla fenomen olmuştu.

Etiketler: Mika Raun