Merakla Beklenen Haber Geldi: Aile Destek Ödemelerinin Yatırılacağı Tarih Kesinleşti!

Geçtiğimiz günlerde 12 ay daha uzatıldığı duyurulan Aile Destek Ödemeleri için ödeme tarihi hakkında vatandaşlar arasında büyük bir merak oluşmuştu. Ancak, destek alanlara gönderilen mesajla birlikte bu bekleyiş sona erdi ve uzun zamandır beklenen ödeme tarihi açıklandı. Detaylar haberimizde...

Merakla Beklenen Haber Geldi: Aile Destek Ödemelerinin Yatırılacağı Tarih Kesinleşti!

Son gelişme: aile destek ödemeleri 12 ay süreyle uzatıldı ve merakla beklenen ödeme tarihi kesinleşti! Vatandaşlar arasındaki heyecanlı bekleyiş son buldu ve uzun zamandır beklenen tarih açıklandı. İşte detaylar...

 

Telefonlara SMS gitti: Sosyal yardım ödemeleri için tarih belli oldu! Kimler alabilir, nasıl başvurulur? Vatandaşların merakla beklediği Aile Destek Programı kapsamındaki ödemelerle ilgili Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş'tan son dakika açıklamaları geldi. Gelen son bilgilere göre Aile Desteği ödemeleri için tarih netleşti. İşte detaylar.

Daha önce 2023 Temmuz ayında sona ereceği açıklanan program, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın talimatıyla bir yıl daha uzatıldı. Peki Aile Desteği ödemelerinde artış oldu mu? Bu destek kimler yararlanabilir? Aile Desteği ödemeleri nereden sorgulanabilir? İşte tüm ayrıntılar.

Merakla Beklenen Haber Geldi: Aile Destek Ödemelerinin Yatırılacağı Tarih Kesinleşti! - Resim : 2

BAKAN AÇIKLADI SMS’DE GİTTİ

Bir süredir vatandaşlar ağustos ayı Aile Desteği ödemelerinin ne zaman yatacağını merak ediyordu. Aile sosyal yardım ödemelerinin artıp artmadığını, arttıysa TL cinsinden ne kadar arttığı da merak edilen bir başka konu oldu.

Ağustos 2023'e girerken Aile Destek Programı kapsamında yapılan ödemelerin durumu merakla bekleniyor. Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Göktaş konuyla ilgili güncellemelerin yapıldığını açıklamıştı. 2023 Ağustos ayında gerçekleştirilmesi düşünülen ödemeler ile alakalı ayrıntılar pek çok aile için çok önemli. İşte beklenen o tarih.

Merakla Beklenen Haber Geldi: Aile Destek Ödemelerinin Yatırılacağı Tarih Kesinleşti! - Resim : 3

AĞUSTOS ÖDEMELERİ O TARİHTE YATACAK

Türkiye Aile Destek Programı'nın ödeme takvimi açıklandı. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş konu ile alakalı sosyal medyadan bir açıklama yaptı.

Bakan Göktaş açıklamasında “Geçtiğimiz ay Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye Aile Destek Programı'nın uzatılacağı müjdesini vermişti. Hazırlanan takvime göre ilgili ödemeler 15 Ağustos'ta başlayacak.” dedi. Yani ağustos ayı ödemeleri de ayın 15'inde başlayacak. Bu duyurunun ayrıca ödeme alan vatandaşların kayıtlı telefonlarına da mesaj olarak iletildiği öğrenildi. Daha önce bu konuya değinen Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Türkiye Aile Destek Programını bu yıl da devam ettirme kararı aldık" demişti.

Aile Destek Programı için ödeme takvimini açıkladı. Bakan Mahinur Özdemir Göktaş sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın programın uzatılması yönündeki kararlılığına vurgu yaptı.