Mehmet Ali Erbil Gülseren Ceylan'la İmam Nikahı Kıydı! Kesinlikle Çocuk Yapmak İstiyorum

Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil ve kendisinde 40 yaş küçük genç sevgilisi Gülseren Ceylan, ilişkileriyle ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. İkili, imam nikahı kıydıklarını açıkladı.

Mehmet Ali Erbil Gülseren Ceylan'la İmam Nikahı Kıydı! Kesinlikle Çocuk Yapmak İstiyorum

Mehmet Ali Erbil, kendisinden 40 yaş küçük sevgilisi Gülseren Ceylan ile imam nikahı kıydı.

Şovmen Mehmet Ali Erbil sevgilisi Gülseren Ceylan ile Pınar Kerimoğlu’nun YouTube kanalına konuk oldu.

"Gülseren Artık İmam Nikahlı Karım"

Pınar Kerimoğlu’nun sorularını yanıtlayan ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil, bir süredir birlikte olduğu genç sevgilisi Gülseren Ceylan ile imam nikahı kıydıklarını söyledi. Erbil, "Zaten evli gibiyiz, her şey çok güzel gidiyor. Gülseren nikah olmasını istedi, ben de tamam dedim, nikahı yaptık Gülseren artık imam nikahlı karım" dedi.

"Ailesi Benimle Diye Gülseren İle Görüşmüyor"

Erbil, genç sevgilisi Gülseren’in ailesi ile aralarının bozuk olduğunu ve bu yüzden bir araya gelemediklerini söyledi. "Gülseren’in ailesi ile tanışmadım çünkü bizim ilişkimiz başladıktan sonra onlar konuşmamaya başladılar. Biz evlensek bile onlar Gülseren ile barışmazlar, o yüzden hiç tanışmaya da gerek kalmadı" itirafında bulundu.

Gülseren: Mehmet Ali'ye Masaj Yapıyorum

Pınar Kerimoğlu’nun sorularını yanıtlayan Mehmet Ali Erbil, sevgilisi Gülseren Ceylan’ın evde kendisine masaj yapan çalışanı işten çıkarttırdığını ve kendisinin masaj yaptığını söyledi. Konu ile ilgili konuşan Ceylan, “Benden masaj istesin, yanımdayken başkasının ona dokunmasına, masaj yapmasına sinir oluyorum. Evde çalışan masörler vardı, hepsini kovdururum, ben kendim ayaklarına masaj yapıyorum” dedi.

"Mehmet Ali Erbil’den Çocuk Yapmak İstiyorum"

Pınar Kerimoğlu’nun sorularını yanıtlayan popüler çift, yaklaşık 1 yıldır devam eden ilişkilerini de anlattı.

Gülseren Ceylan, “Hayatımda ilk defa bir erkekten çocuk hayalim oldu. Ben normalde gezen tozan bir insandım ama şu an ev hanımı oldum tamamen. Ben Mehmet Ali’yi bilerek ilişkiye başladım, eski eşlerini, çocuklarını biliyorum. Evlenmek istemezse de haklıdır ama ileride ben Mehmet Ali Erbil’den kesinlikle çocuk yapmak istiyorum. Evlenmek için evlilik sözleşmesi isterse bile imzalarım, kaç yaşında adam, kim bilir eski ilişkilerinde neler yaşadı, düşünmeden imza atarım” şeklinde konuştu.