Kübra Par Kimdir? Çocuğu Var Mı, Kaç Yaşında, Aslen Nerelidir?

Medyanın ekran yüzlerinden olan Kübra Par son dönemlerde TV100'de programlarıyla ekrana geliyor. Habertürk deneyimi de olan Kübra Par, yeni dönemde TV100 Ana Haber'i sunacak. Peki, Kübra Par kimdir? Kaç yaşında, aslen nerelidir? Evli mi, çocuğu var mı diye merak edilmektedir. İşte Kübra Par’ın hayatı hakkında merak edilen her şey... 

Kübra Par Kimdir? Çocuğu Var Mı, Kaç Yaşında, Aslen Nerelidir?

Medyaya 2012 yılında Habertürk ile adım atan Kübra Par eğitimini siyaset bilimi üzerine yapmıştır. 2023 yılında TV100'e katılan Par burada “Farklı Açılar” ve “Görüş Farkı” programında konuklarını ağırladı. Kübra Par 30 Eylül itibariyle TV100 Ana Haber’i sunacak. Zaman zaman kendisiyle alakalı Kübra Par kimdir? Kaç yaşında, aslen nerelidir? Evli mi, çocuğu var mı diye merak edilmektedir. İşte Kübra Par’ın hayatı hakkında merak edilen her şey... 

Kübra Par Kimdir? Hayatı Hakkında Her Şey

Kübra Par Kimdir?

Kübra Par 20 Nisan 1984 yılında Erzincan’da doğdu. 2024 itibarıyla 40 yaşındadır.

Marmara Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler bölümü mezunudur. (2007) Boğaziçi Üniversitesi’nde yüksek lisansı yaptı. (2009)

Gazeteciliğe 2012 yılında Ciner Yayın Holding’e ait Habertürk gazetesinde başladı. Par, kapanmadan gazetenin uzun yıllar haftalık siyaset röportajlarını yaptı. 

Televizyonculuğa 2017 yılında ‘hard-talk’ formatındaki Habertürk TV’de “Açık ve Net” ile adım attı. Habertürk TV’de 2023 yılına kadar tartışma programlarının moderatörlüğünü üstlendi. Par, bir dönem Habertürk internet sitesinin Haber Müdürü olarak görevde bulundu.

Kübra Par 2003 yılında Cahit Zarifoğlu şiir ödüllerinde “Nisanın Gölgesi” adlı şiiriyle jüri özel ödülünü kazandı. 

Par, 2023’ün Haziran ayında iş adamı Necat Gülseven’in sahibi olduğu 3N Medya’nın haber kanalı TV100’e katıldı. 

“Farklı Açılar” ve “Görüş Farkı” adında iki ayrı formatla izleyicilerin karşısına çıkan Kübra Par, 30 Eylül 2024’ten itibaren hafta için her gün saat 18.00’da TV 100 Ana Haber’de izleyicinin karşısına çıkıyor.

Daha önce Parmaksızoğlu Coşkun soyadını taşısa da 2022 yılında gazeteci yazar Ahmet Hakan’ın yönetmen kardeşi Mahmut Fazıl Coşkun’dan ayrılarak resmen Par soyadını aldı.

Kübra Par evli değildir ve çocuğu yok.

1.66 metre boyunda, 53 kilo ve koç burcudur.

Sosyal paylaşım platformu Instagram’da @kubrapc, X’de @kubrapc kullanıcı adıyla yer almaktadır.

Kübra Par Kimdir? Çocuğu Var Mı, Kaç Yaşında, Aslen Nerelidir? - Resim : 2
Kübra Par’ın eski eşi Mahmut Fazıl Coşkun