İslam Memiş Altın Fiyatları ve Dolar Kuru İçin Uyardı! Bugün Saat 15.30'a Dikkat Edin

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, yaptığı açıklamada piyasalarla ilgili dikkat çeken uyarılarda bulundu. Memiş, özellikle Çarşamba günü için yatırımcıları uyararak, piyasalarda önemli gelişmelerin yaşanabileceğini belirtti ve yatırımcılara dikkatli olmaları gerektiğini vurguladı.

İslam Memiş Altın Fiyatları ve Dolar Kuru İçin Uyardı! Bugün Saat 15.30'a Dikkat Edin

Yaptığı değerlendirmelerle öne çıkan Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş bugünkü köşesinde yatırımcıların dikkatini çeken önemli bir konuyu ele aldı. Özellikle Çarşamba günü için büyük bir kırılma olabileceği uyarısında bulunan İslam Memiş yatırımcıları dikkatli olmaya çağırdı.

Çarşamba Günü 15.30'a Dikkat

Altın, döviz ve borsa piyasaları hakkında çarpıcı değerlendirmelerde bulunan Memiş, TV100'deki köşesinde kritik açıklamalara yer verdi. Altın piyasasında kırılma yaşanabileceğini belirten Memiş, özellikle Çarşamba günü saat 15.30'a dikkat edilmesi gerektiğini vurguladı.

İslam Memiş'ten Önemli Uyarı

İslam Memiş Altın Fiyatları ve Dolar Kuru İçin Uyardı! Bugün Saat 15.30'a Dikkat Edin - Resim : 1

İslam Memiş, çarşamba günü saat 15.30'da açıklanacak verilere odaklanılması gerektiğini belirterek, şu ifadeleri kullandı:

“Her ayın ikinci haftası piyasaları yakından ilgilendiren veri, tüm enstrümanlar üzerinde etkili olacak. Yıllık Haziran’da 3,1 olarak açıklanmıştı. Yıllık bazda yüzde 3 artış, aylık bazda yüzde 0,1 azalmıştı. Temmuz enflasyonunun ise düşük gelmesi bekleniyor. Ancak beklentinin üzerinde gelirse küresel piyasalarda ciddi bir dalgalanma olabilir. Ondan sebep Çarşamba günü saat 15:30’da açıklanacak veri çok önemli. Geçen hafta resesyon riski piyasalarda sert satışlara neden olmuştu.”

Dolar Kurunda Kırılma Olabilir

Çarşamba günü sonrasında bir kırılma olabileceğini ifade eden uzman isim Memiş, “Dolar/TL 33,49 lira, avro/TL 36,61 lira seviyesinden haftayı tamamlamıştı. 33,30-33,80 lira dolar/TL kurunda bu hafta için geçerliliğini koruyor. EUR/USD paritesi nedenli Euro’nun hareketliliği daha önemli olacak. EUR/USD paritesi, 1,0850-1,0950 aralığında oyalanabilir. Çarşamba günü sonrası bir kırılma olması beklenmekte.’’ dedi.

İslam Memiş Altın Fiyatları ve Dolar Kuru İçin Uyardı! Bugün Saat 15.30'a Dikkat Edin - Resim : 2

Yatırımcılara Dikkat Uyarısı

Çarşamba gününe yeni bir yön verileceğini ifade eden Memiş, FED’in faiz indirim kararının da beklendiğinin altını çizdi. Yıl sonuna kadar iki faiz indiriminin yapılıp yapılmayacağına dikkat çekileceğini ifade eden İslam Memiş, bu sebeple yatırımcıların çarşamba gününe dikkat etmesi gerektiğini belirtti.


Çekince! Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır. Herhangi bir yatırım aracının alım-satım önerisi ya da getiri vaadi olarak yorumlanmamalıdır. Bu görüşler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Sadece burada yer alan bilgilere dayanarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden, yorum ve bilgilerin kullanılmasından doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü doğrudan ve/veya dolaylı zararlardan dolayı medyahaber.com çalışanları, yöneticileri ve ortakları sorumlu tutulamaz. Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir.