İnci Taneleri Ne Zaman Başlayacak? İnci Taneleri Yeni Sezon İlk Bölüm Tarihi İlan Edildi

İnci Taneleri dizisi yeni sezonuyla dikkatleri üzere çekecek. Dizi severler heyecanla yeni bölümleri bekliyor! Peki, Kanal D'nin sevilen dizisi İnci Taneleri ne zaman başlayacak? İşte İnci Taneleri dizisine katılan yeni oyuncular...

İnci Taneleri Ne Zaman Başlayacak? İnci Taneleri Yeni Sezon İlk Bölüm Tarihi İlan Edildi

Popüler dizi İnci Taneleri, yeni sezonuyla izleyiciyle buluşacak. Yayınlandığı günden bu yana geniş bir izleyici kitlesi yakalayan dizi, dramatik sahneleri ve sürükleyici hikayesiyle dikkat çekiyor. İnci Taneleri dizisinin yeni sezonunda neler olacağı merakla beklenirken, dizinin önceki sezonlarına damga vuran karakterlerin de hikayelerine yeni gelişmelerin eklenmesi bekleniyor.

Yılmaz Erdoğan’ın kaleme aldığı ve başrolünü üstlendiği İnci Taneleri dizisinin ikinci sezonu, 10 Ekim Perşembe günü saat 20.00'da Kanal D ekranlarında izleyiciyle buluşacak. Dizinin yeni sezonuna ait bir tanıtım videosu da yayınlandı, izleyicilerde heyecan yarattı.

İnci Taneleri Yeni Sezon Oyuncuları Kimler?

Dizinin başrollerinde Yılmaz Erdoğan, Hazar Ergüçlü, Selma Ergeç, Kubilay Aka, Rıza Kocaoğlu ve Sera Kutlubey yer alıyor. Şenol Sönmez’in dizinin yönettiği dizinin kadrosuna bu sezon Aytek Sayan “Veli” ve Bestemsu Özdemir de “Semiramis” rolleriyle dahil oldu. 

İnci Taneleri Son Bölümünde Neler Yaşandı?

Piraye, Azem’in gerçek kimliğini öğrenmesiyle çok büyük bir hayal kırıklığı yaşar. Zerre, Dilber’i Zahir’den kurtarmak için kendini feda etmeye hazırdır.

Cihan’ın, Rezzan ile girdiği tehlikeli ilişki Elif ile olan masum aşkını sarsar.

Düğününe sayılı gün kalan Nehir, babası ile görüşmeyi reddedince Cihan, Azem’e bu durumu açıklamak zorunda kalır.

Azem, onca çabadan sonra tekrar başa döndüğünü hissederken çocukları ile yan yana gelir. Fakat bu kavuşma yıllarca hayalini kurduğu gibi olmayacaktır.