Hatayspor’da Kötü Sonuçlar Ayrılık Getirdi! Özhan Pulat’la Yollar Ayrıldı

Son Dakika Spor Haberleri: Süper Lig ekiplerinden Atakaş Hatayspor’da beklenmedik ayrılık yaşandı. Teknik Direktör Özhan Pulat karşılıklı anlaşarak yolların ayrıldığı duyuruldu.

Hatayspor’da Kötü Sonuçlar Ayrılık Getirdi! Özhan Pulat’la Yollar Ayrıldı

Son Dakika Spor Haberleri… Süper Lig ekiplerinden Atakaş Hatayspor’da alınan kötü sonuçların ardından teknik direktör Özhan Pulat ile yollar ayrıldı. 

Kulübün sosyal medya platformu X hesabından yapılan kısa açıklamada, “Teknik direktörümüz Özhan Pulat ile karşılıklı anlaşarak yollarımızı ayırmış bulunmaktayız. Özhan Pulat ve ekibine emekleri için teşekkür eder, bundan sonraki kariyerlerinde sonsuz başarılar dileriz.” denildi. 

Özhan Pulat’ın Hatayspor Performansı

Teknik Direktör Özhan Pulat, Hatayspor’un başına geçtiğimiz mayıs ayında getirilmişti. 

Özhan Pulat, bu sezon çıktığı 4 lig maçında 1 beraberlik ve 3 mağlubiyet alarak yoğun eleştirilerin hedefi olmuştu. Takımın kötü performansı ve teknik açıdan yaşanan sıkıntılar sonrası 39 yaşındaki teknik direktör Pulat, toplamda 1.13 puan ortalamasıyla görevinden ayrıldı. 

Hatayspor’un Yeni Teknik Direktörü

Öte yandan Hatayspor’da Rıza Çalımbay’ın takımın başına getirilmesi bekleniyor. Edinilen bilgiye göre, kulüp yöneticileriyle görüşmek üzere yarın sabah Hatay’a geleceği öğrenildi.