Gözde Apaydın Kimdir?

Sen Türkülerini Söyle yarışmacısı Gözde Apaydın Kimdir, Kaç Yaşında ve Aslen Nerelidir olduğu bir hayli merak edilir oldu. İşte Gözde Apaydın Kimdir Hayatı Hakkında Merak Edilen Her Şey…

Gözde Apaydın Kimdir?

Sen Türkülerini Söyle 3. sezon 21. Bölüm ile başladı. Yarışmacılardan Gözde Apaydın sergilediği performans ile dikkatleri üzerine çekti. Gözde Apaydın Kimdir ve Kaç Yaşında, Aslen Nerelidir konusu merak ediliyor. İşte Sen Türkülerini Söyle Gözde Apaydın biyografisi hakkında merak edilen her şey... 

Gözde Apaydın Kimdir?

Gözde Apaydın 1994 yılında Ardahan'ın Hanak ilçesinde doğdu ve 2024 yılı itibarıyla 30 yaşındadır. Sakarya Üniversitesi Devlet Konservatuarı'nda lisans eğitimini tamamladıktan sonra aynı üniversitede yüksek lisans yapmıştır. Gözde Apaydın bir süredir İstanbul TRT Gençlik Korosu'nda çalışarak müzik kariyerine önemli katkılar sağlamış, çeşitli TV ve radyo programlarında yer almıştır. Ayrıca, Kocaeli Üniversitesi Turizm ve Otel İşletmeciliği bölümünden başarıyla mezun olmuştur.

Gözde Apaydın müzik öğretmenidir.

Gözde Apaydın Kimdir? - Resim : 2

Gözde Apaydın'ın evli mi olup olmadığı hakkında bir bilgi bulunmamaktadır.

Küçük yaşlardan itibaren müzikle ilgilenen Apaydın, çeşitli müzik atölyelerinde bağlamasıyla türkü söylemiş ve ulusal müzik programlarında türkü severlere sesini ulaştırmayı başarmıştır. YouTube ve Instagram gibi sosyal medya platformlarında da popüler olan Gözde Apaydın, sesi ve söylediği türkülerle dinleyicilerin beğenisini almıştır. 

Gözde Apaydın Kaç Yaşında Sen Türkülerini Söyle
Gözde Apaydın

Genç müzisyen Gözde Apaydın, albüm çalışmaları yaparak daha geniş kitlelere ulaşmayı başardı.

TRT1'de ekrana gelen “Sen Türkülerini Söyle” adlı türkü yarışmasının 3. sezon 21. Bölümünde Gözde Apaydın, “Siyah Perçimini Yar Dökmüş Yüzüne” adlı türküyü seslendirerek performansını sergiledi. Jüri üyeleri tarafından beğenilen bu performansı, onun yeteneğini bir kez daha gözler önüne serdi. Gözde Apaydın, bu başarıyı devam ettirerek, gelecekte de türküleriyle dinleyicilerin gönlünde yer etmeye hazırlanıyor.

Gözde Apaydın Instagram'da @gozdepaydin kullanıcı ismiyle yer alıyor.