Gönül Dağı dizisinde sürpriz ayrılık! Zahide karakteri diziden neden çıktı geri gelecek mi? Gönü Dağı Zahide öldü mü?

TRT 1’in sevilen dizisi Gönül Dağı’nda şok eden bir gelişme yaşandı. Dizinin başrol oyuncularından Ecem Özkaya, Zahide karakterini canlandırdığı diziden ayrıldığını duyurdu. Özkaya, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, diziden ayrılma sebebini ve yeni projelerini anlattı.

Gönül Dağı dizisinde sürpriz ayrılık! Zahide karakteri diziden neden çıktı geri gelecek mi? Gönü Dağı Zahide öldü mü?

Gönül Dağı, bozkırda bir Anadolu masalını, sapsarı toprakların, yıllarca dile gelen efsanelerin, unutulmaz aşkların hikayesini anlatan bir dizi olarak izleyicilerin beğenisini kazanmıştı. Dizinin başrollerinde Berk Atan, Gülsim Ali İlhan, Cihat Süvarioğlu, Semih Ertürk, Ecem Özkaya, Ferdi Sancar, Ali Düşenkalkar ve Erdal Cindoruk gibi usta isimler yer alıyordu.

Gönül Dağı dizisinde sürpriz ayrılık! Zahide karakteri diziden neden çıktı geri gelecek mi? Gönü Dağı Zahide öldü mü? - Resim : 1

GÖNÜL DAĞI ZAHİDE NEDEN AYRILDI?

Dizinin 4. sezonunda ise beklenmedik bir ayrılık haberi geldi. Dizinin en sevilen karakterlerinden biri olan Zahide’yi canlandıran Ecem Özkaya, diziden ayrıldığını açıkladı. Özkaya, Instagram hesabından yaptığı paylaşımda, “Gönül Dağı’na veda ettim. Bu güzel hikayede yer aldığım için çok mutluyum. Çok güzel anılarla dolu bir set oldu benim için. Herkese çok teşekkür ederim” dedi.

Gönül Dağı dizisinde sürpriz ayrılık! Zahide karakteri diziden neden çıktı geri gelecek mi? Gönü Dağı Zahide öldü mü? - Resim : 2

Özkaya, diziden ayrılma sebebini ise yeni projelerine odaklanmak olarak açıkladı. Özkaya, “Yeni projelerim var. Onlara yoğunlaşmak istiyorum. Ayrıca kendi işimi de kuruyorum. Bir kafe açacağım yakında. Hem oyunculuk hem de işletmecilik yapacağım” diye konuştu.

Özkaya’nın diziden ayrılması, izleyicileri üzdü. Zahide karakterinin dizideki akıbeti ise merak konusu oldu. Dizinin yapımcısı Ferhat Eşsiz ise Zahide karakterinin ölmediğini ve ileride geri dönebileceğini söyledi.

  • Gönül Dağı Zahide kimdir?

    • Gönül Dağı Zahide, dizinin başrol oyuncularından biri olan Ecem Özkaya tarafından canlandırılan bir karakterdir.
  • Gönül Dağı Zahide neden ayrıldı?

    • Gönül Dağı Zahide, diziden ayrılma sebebini yeni projelerine odaklanmak olarak açıklamıştır.

Gönül Dağı dizisinde sürpriz ayrılık! Zahide karakteri diziden neden çıktı geri gelecek mi? Gönü Dağı Zahide öldü mü? - Resim : 3

  • Gönül Dağı Zahide öldü mü?

    • Gönül Dağı Zahide ölmemiştir. Dizinin yapımcısı Ferhat Eşsiz, Zahide karakterinin ileride geri dönebileceğini söylemiştir.
  • Ecem Özkaya kimdir?

    • Ecem Özkaya, 25 Haziran 1988 doğumlu Türk oyuncu ve sunucudur.
  • Ecem Özkaya hangi dizilerde oynamıştır?

    • Ecem Özkaya, Annem Uyurken, Küçük Kadınlar, Kanal D Ana Haber Bülteni Sunuculuğu, İki Dünya Arasında, Elif ve Gönül Dağı gibi dizilerde rol almıştır.

 Gönül Dağı dizisinde sürpriz ayrılık! Zahide karakteri diziden neden çıktı geri gelecek mi? Gönü Dağı Zahide öldü mü? - Resim : 5