Gökhan Göçmen Kimdir?

Sen Türküleri Söyle TRT 1 yarışmacısı Gökhan Göçmen başarılı sesiyle jüri ve izleyici etkiliyor. Çok beğenilen Gökhan Göçmen Kimdir Kaç Yaşında ve Aslen Nerelidir sıkça merak edilmeye başlamıştır. İşte Gökhan Göçmen Kimdir Hayatı Hakkında Merak Edilen Her Şey…

Gökhan Göçmen Kimdir?

Gökhan Göçmen Sen Türküleri Söyle TRT 1 yarışması ile sesini duyurmuştur. Gökhan Göçmen türküleri ile mest ediyor. Genç müzisyen Gökhan Göçmen Kimdir Kaç Yaşında ve Aslen Nerelidir sıkça merak edilmeye başlamıştır. İşte Gökhan Göçmen Kimdir Hayatı Hakkında Merak Edilen Her Şey…

Gökhan Göçmen Kimdir?

Gökhan Göçmen 17 Ocak 1990 yılında İstanbul’un Bakırköy ilçesinde doğdu. Göçmen, aslen Ardahan’lıdır.

Orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı.

Babasının müzisyen olmasının etkisiyle küçüklükten itibaren müzikle yakından tanıştı.

Gökhan Göçmen Aslen Nerelidir
Gökhan Göçmen

2009 yılında Ege Üniversitesi Türk Müziği Devlet Konservatuvarı Ses Eğitimi Bölümü’ne girdi ve 2016 yılında mezun oldu. Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi’nde Pedagojik Formasyon eğitimini tamamladı. 

Şan eğitiminin yanı sıra yaylı ve telli çalgılara ilgi duyan Gökhan Göçmen Milli Eğitim Bakanlığı’na bağlı bir lisede müzik öğretmeni olarak görev yapıyor.

Gökhan Göçmen Mesleği Ne

Aldığı Ödülleri; Üniversitelerarası Halk Müziği Solo Ses Uzun Hava Dalında Türkiye Birinciliği (Antalya), TRT Halk Müziği Ses Yarışması Ege Bölge Birinciliği (İzmir)

Çeşitli mekanlarda şarkı söyleyen Gökhan Göçmen 2 yıl önce söz müziği kendisine ait “Biçare” isimli parça çıkardı. 

Sen Türkülerini Söyle TRT 1 türkü yarışmasına katılan Gökhan Göçmen birincilik için yarışıyor. 

Gökhan Göçmen kendisine ait Youtube kanalında çalışmalarını paylaşıyor. Göçmen, Instagram’da da @gokhan__gocmen kullanıcı adıyla yer alıyor.

Gökhan Göçmen Kimdir? - Resim : 4

Gökhan Göçmen’in Sen Türkülerini Söyle türküleri:

  • Tevhid (21. Bölüm)
  • Taşa Verdim Yanımı (22. Bölüm)