Galatasaray Şampiyonluk Kutlaması: Ne Zaman ve Nerede Yapılacak? Tarih, Yer ve Bilet Fiyatları

Süper Lig’de üst üste ikinci kez şampiyon olan Galatasaray, kupa töreni için geri sayıma geçti. Şampiyonluk kutlaması için binlerce sarı-kırmızılı taraftar, İstanbul, İzmir, Ankara gibi büyükşehirlerde sokaklara dökülürken, kutlamaların merkezi İstanbul’da Taksim ve Beyoğlu oldu. Galatasaray’ın şampiyonluk kutlaması ve kupa töreni ne zaman ve nerede yapılacak? İşte, Galatasaray’ın şampiyonluk sevincini taraftarlarıyla paylaşacağı tarih…

Galatasaray Şampiyonluk Kutlaması: Ne Zaman ve Nerede Yapılacak? Tarih, Yer ve Bilet Fiyatları

Süper Lig’de mutlu sona ulaşan sarı-kırmızılılar, Türkiye’nin dört bir yanında şampiyonluk kutlamalarına başladı. Galatasaray'da yönetim, taraftar ve oyuncuların bir araya geleceği büyük bir kupa töreni düzenlenecek. Şampiyonluk heyecanına ortak olmak isteyen taraftarlar, kupa törenine odaklandı. Kutlamalar sırasında Süper Lig kupası oyuncular tarafından kaldırılacak ve Galatasaray’ın takım otobüsü şehri turlayacak. Galatasaray’ın şampiyonluk töreni ne zaman, saat kaçta olacak? İşte, Galatasaray’da şampiyonluk kutlamalarına ilişkin detaylar…

Galatasaray'ın Şampiyonluk Kutlaması Programı Belli Oldu

Süper Lig'de şampiyonluğunu ilan eden Galatasaray'ın şampiyonluk kutlaması programı açıklandı.

Galatasaray'ın Şampiyonluk Kutlaması

Galatasaray, şampiyonluk kutlamalarını Türkiye’nin dört bir yanındaki taraftarlarıyla birlikte gerçekleştiriyor. İstanbul, İzmir, Ankara gibi büyükşehirlerde kutlamalar sürerken, İstanbul’da Taksim ve Beyoğlu kutlamaların merkezi oldu. 

Galatasaray’ın yönetimi, oyuncuları ve taraftarları bu büyük kutlama için bir araya gelecek. Süper Lig kupası, coşkulu taraftarların önünde oyuncular tarafından kaldırılacak. Ayrıca, takım otobüsü şehir turu atarak bu büyük başarıyı taraftarlarla paylaşacak.

Kupa Töreni ve Kutlama Programı:

  • Tarih: 27 Mayıs 2024
  • Saat: 19:05
  • Yer: Rams Park

Galatasaray'dan yapılan açıklamada, “2023-2024 Trendyol Süper Lig Şampiyonu Galatasaray, 24. şampiyonluğunu Ali Sami Yen Spor Kompleksi Rams Park’ta düzenlenecek Şampiyonun Gala Gecesi'nde görkemli bir şekilde kutlayacak. 27 Mayıs Pazartesi günü saat 19.05’te başlayacak organizasyonla Ali Sami Yen Spor Kompleksi Rams Park’ta YER SARI, GÖK KIRMIZI olacak! Sürpriz şarkıcılar, DJ Suat Ateşdağlı performansı, ışık, konfeti ve payro show ile drone gösterisi şampiyonluk kutlamasına renk katacak.” ifadeleri kullanıldı.

Galatasaray Şampiyonluk Kutlaması Bilet Fiyatlarını Duyurdu

Süper Lig'de 2023-2024 sezonunu şampiyon olarak tamamlayan Galatasaray, şampiyonluk kutlaması programını ve bilet fiyatlarını açıkladı. İşte detaylar.

Kupa Töreni ve Kutlama Programı:

  • Tarih: 27 Mayıs 2024
  • Saat: 19:05
  • Yer: Rams Park

Bilet Fiyatları:

  • Doğu Batı Vip Tribünler ₺1.000
  • Doğu - Batı Alt Tribün ₺500
  • Doğu - Batı Üst Tribün ₺250
  • Kuzey - Güney Kale Arkası ₺150

Aslantepe, Vadi İstanbul, Özdilek, Beyoğlu ve Florya GSStore’lardan 100. yıl formasını satın alan taraftarlara Doğu alt tribün bileti hediye edilecek. 

Galatasaray şampiyonluk kutlaması bilet fiyatları açıklaması şöyle;

“2023-2024 Futbol sezonunda Vip Kombine ve Kombine satın almış olan taraftarlarımız, bulunduğu tribünde, yerler numarasız olarak katılım sağlayabilecektir.

2023-2024 Futbol Sezonu Loca sahiplerimiz Localarını Şampiyonun Gala Gecesi etkinliğinde kullanabileceklerdir.

Aslantepe, Vadi İstanbul, Özdilek, Beyoğlu ve Florya GSStore’lardan 100. yıl formasını satın alan taraftarlarımıza Şampiyonun Gala Gecesi etkinliği için Doğu alt tribün bileti hediye edilecektir.

2023-2024 Otopark giriş hakkı olan taraftarlarımız Ali Sami Yen Spor Kompleksi Rams Park otoparkına plaka tanımlamalarını yaparak giriş yapabilecektir.

BİLET FİYATLARI ŞU ŞEKİLDE:

Doğu Batı Vip Tribünler ₺1.000

Doğu -Batı Alt Tribün ₺500

Doğu -Batı Üst Tribün ₺250

Kuzey - Güney Kale Arkası ₺150”

Etiketler: Galatasaray, Bilet