Fatih Altaylı'nın Yeni Adresi Belli Oldu! Erden Timur Detayı

Forbes'in Türkiye lisansını alan Erdem Timur'un sahibi olduğu Forbes Türkiye yazar kadrosuna gazeteci yazar Fatih Altaylı'yı da kattı.

Fatih Altaylı'nın Yeni Adresi Belli Oldu! Erden Timur Detayı

İş insanı Erdem Timur'un Türkiye lisansını aldığı Forbes Türkiye’nin yazar kadrosuna bir isim daha katıldı. 

Gazeteci Fatih Altaylı, Forbes Türkiye dergisinin ekim sayısından itibaren yazılarıyla okurlarıyla buluşacak. Derginin X hesabından yapılan açıklamada, “Türk medyasının usta ismi, güçlü ve eğilmez kalemi Fatih Altaylı, Ekim sayısından itibaren Forbes Türkiye’de.” denildi.

Forbes Türkiye Lisansını Erden Timur Almıştı

2020 yılında Türkiye’deki yayınını durduran Amerika merkezli iş ve ekonomi dergisi Forbes, Galatasaray’ın eski başkanvekili ve iş insanı Erden Timur’ın Mart 2024’te derginin Türkiye lisansını almıştı. 

TMR Yayıncılık bünyesinde yayın hayatına yeniden başlayan Forbes Türkiye’nin ilk sayısı Haziran 2024’te raflarda yer aldı. Forbes Türkiye Medya Grup Başkanı koltuğunda ise Ayşe Burçak Güven oturuyor.

Erden Timur ve Fatih Altaylı İsimleri Sık Sık Anılıyor

Galatasaray Genel Kurul üyesi olan Fatih Altaylı ve Erden Timur'un isimlerin son günlerde Galatasaray'daki tartışmalarda sık sık anılıyor. Altaylı, uzun süredir mevcut Dursun Özbek yönetimine muhalefet etmekle biliniyr. Özellikle Fatih Altaylı’nın gündeme getirdiği karaborsa bilet iddiaları sonrası yönetimde tartışmalar başlamış ve Ali Yüce‘nin istifasıyla sonuçlanmıştı.

Fatih Altaylı’nın Forbes Türkiye’nin yazar kadrosuna katılması ‘Galatasaray muhalefeti Forbes’te birleşiyor’ şeklinde yorumlara neden oldu.

Fatih Altaylı’dan Açıklama

Gazeteci Fatih Altaylı, Forbes Türkiye yazar kadrosuna katıldı yönündeki haberlerinin ardından sosyal medya hesabından bir açıklamada bulundu. Altaylı açıklamasında, “Forbes Türkiye’de ayda bir gün kısacık bir yazı yazacak olmam Erden Timur’la ilişkilendirilmiş. Alakası yok. Erden Timur’la konuşmadım bile. Yıllardır tanıyıp güvendiğim Yayın yönetmeni Burçak Güven rica edince ayda bir yazı yazmaya tamam dedim. Profesyonel bir iş değil. Erden Timur’un haberi bile yoktur herhalde. İmza falan da atmadık. Bizde söz imzadan üstündür.” ifadelerini kullandı.