Eski Futbolcu Serhat Akın’a Sıktılar! Kim Vurdu? Günler Önce Söylemiş

Eski futbolcu Serhat Akın dün akşam saatlerinde program çıkışı İstanbul Beykoz'da ayağından vuruldu. Akın'ın uğradığı silahlı saldırı güvenlik kamerasınca kaydedildi. Serhat Akın'ın sağlık durumu hakkında da ilk bilgi geldi. Ayrıntılar...

Eski Futbolcu Serhat Akın’a Sıktılar! Kim Vurdu? Günler Önce Söylemiş

Eski Fenerbahçeli milli futbolcu ve futbol yorumcusu Serhat Akın, İstanbul Beykoz’da program çıkışında uğradığı silahlı saldırı sonucu ayağından yaralandı. 

Serhat Akın, Kavacık Mahallesi Şehit Teğmen Ali Yılmaz Sokak'ta kimliği henüz belirlenemeyen kişi ya da kişilerin silahlı saldırısına uğradı.

Serhat Akın’ın Sağlık Durumu Nasıl?

Saldırıda ayağından yaralanan Serhat Akın, Ataşehir’deki özel bir hastaneye kaldırıldı. Akın bu sabah saatlerinde bir ameliyat oldu. Yağız Sabuncuoğlu, Akın’ın durumunun iyi olduğunu bir ameliyat daha olacağını söyledi.

Akın: Ayaklarıma Sıktılar Son Sözümüz Fenerbahçe

Serhat Akın, sosyal medya platformu X hesabından yaptığı paylaşımda, yaralandığı anın fotoğrafına yer vererek, “Program çıkışı ayaklarıma sıktılar, son sözümüz Fenerbahçe.” dedi.

Olay yerinde inceleme yapan polis ekipleri, saldırgan ya da saldırganları yakalamak için çalışma başlattı.

Bu arada, Beykoz Cumhuriyet Başsavcılığınca saldırıyla ilgili soruşturma başlatıldı.

Eski Futbolcu Serhat Akın’a Sıktılar! Kim Vurdu? Günler Önce Söylemiş - Resim : 1

Saldırı Anı Güvenlik Kamerasında 

Serhat Akın’ın Beykoz Kavacık Mahallesi Şehit Teğmen Ali Yılmaz Sokak’ta kimliği henüz belirlenemeyen kişi ya da kişilerin silahlı saldırısına uğradığı anlar, bölgedeki iş yerinin güvenlik kamerasınca görüntülendi.

Görüntülerde Serhat Akın’ın, yanındaki kişiyle birlikte binadan çıkış yaptığı sırada hızla koşarak gelen 1 kişi tarafından silahla vurulduğu, ateş eden kişinin daha sonra motosikletle olay yerinden kaçtığı görülüyor.

“Adam Tuttular Bana, Şimdi Beni İndirecekler”

Öte yandan saldırının ardından Serhat Akın’ın Sports Digitale ekranlarında geçtiğimiz hafta söylediği sözler akıllara yeniden geldi.

“Fenerbahçe’ye zarar verdiğini kimse söylemiyor. Bir tek söyleyen benim. Beni de dışladılar her yerden tamam mı! Seçimde destek istediler ilk önce. Baktılar satın alamıyorlar adam tuttular bana, şimdi beni indirecekler. Ya ben de topunuz diyorum. Bir fazlasını da ben tutacağım diyorum. İstediğinizi tutun diyorum. Ama şunu unutmasınlar. Onlara para verip tutanlar varsa ,bizim kız arkadaşımıza, karımıza laf ediyorlar karı diye. Onu da gerçek Fenerbahçe taraftarları zaten hakkını veriyor. Benim karıma kızıma da laf edenlerin ağzına tokatı patlatırım.”

Acun Ilıcalı’dan İlk Mesaj

Akın’a yönelik saldırının ardından ilk açıklama Fenerbahçe Asbaşkanı Acun Ilıcalı’dan geldi. Ilıcalı X hesabından paylaştığı mesajda, “Serhat Akın’a yapılan silahlı saldırıyı şiddetle kınıyorum, kendisine acil şifalar diliyorum.” diye yazdı.

Futbol Camiasından Serhat Akın’a Saldırıya Tepki

Serhat Akın'a yönelik düzenlenen saldırı futbol camiasında tepkiyle karşılandı.

Fenerbahçe Spor Kulübü Akın’a yönelik saldırıya kınayan bir açıklama yaptı. Kulüpten yapılan açıklamada, “Eski futbolcumuz Serhat Akın’a yapılan silahlı saldırıyı kınıyoruz. Kendisine geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, acil şifalar diliyoruz. Faillerin en kısa sürede adalet önünde hesap vermesini bekliyoruz.” denildi. 

Türkiye Futbol Federasyonu’ndan yapılan açıklamada, “A Millî Takımımızın eski oyuncusu Serhat Akın'ın uğradığı silahlı saldırı sonucu ayağından yaralandığını üzülerek öğrenmiş bulunuyoruz. Menfur saldırıyı şiddetle kınıyor, hastanede tedavi altına alınan Serhat Akın'a geçmiş olsun dileklerimizi ileterek, bir an önce sağlığına kavuşmasını temenni ediyoruz.” ifadelerine yer verildi. 

Şanlı: Hem Üzüntülüyüm Hem de Sinirliyim

Tuncay Şanlı, silahlı saldırıya uğrayan eski milli futbolcu Serhat Akın’ı hastanede ziyaret etti. 

Ziyaretinin ardından gazetecilere açıklamalarda bulunan Şanlı, şunları söyledi:

“Tabii ki morali bozuk, yarın herhalde bir ameliyata alacaklar. Ben sadece durumdan dolayı yanında olmak istedim. Kardeşim o benim, beraber çok güzel şeyler yaşadık. Üzüntüler de yaşadık. Duyduğum anda hemen yanına geldim. Çok ciddi bir şey yok. Yarın büyük ihtimalle bir operasyon geçirecek. Bunun üzerine yorum yapmak da istemem. Hem üzüntülüyüm hem de sinirliyim. Biraz keyfi yerinde değil, morali de bozuk. Umarım bir an önce sağlığına kavuşur.”

Çakar: Beni Vuran Yakalanmadı Ama Seninkiler Yakalanacak

Futbol yorumcusu Ahmet Çakar, X hesabından yaptığı paylaşımda, “20 sene önce ben de belimden ve karnımda beş tane yemiştim beni vuran ve vurduran yakalanmadı ama rahat ol seninkiler yakalanacak.” dedi.

Etiketler: Serhat Akın, Saldırı