Dondurmacıda "Yan bakma" Kavgası! 5 Kişi 1 Gence Ölümüne Saldırdı

İstanbul'da bir dondurmacı önünde "yan bakma" meselesi yüzünden çıkan kavgada bir genç, 5 kişi tarafından dövüldü. Yumruk, tekme ve taburelerle saldırıya uğrayan talihsiz genç, yaralı halde olay yerinden uzaklaştı. Saldırganlar ise olayın ardından kaçtı.

Dondurmacıda

İstanbul'un Kağıthane ilçesinde bir dondurmacı önünde çıkan kavgada bir genç, 5 kişi tarafından feci şekilde dövüldü. Yumruk, tekme ve taburelerin havada uçuştuğu olay cep telefonu kameralarına yansıdı. Kavgada ağır darbelere maruz kalan genç, yaralı halde olay yerinden uzaklaşırken, saldırganlar ise hızla kaçtı.

Olay, önceki gün akşam saatlerinde Kağıthane Hamidiye Mahallesi'nde meydana geldi. Cadde üzerindeki bir sitede bulunan dondurmacı önünde yan bakma ve laf atma nedeniyle kavga çıktı.

5 Saldırgan 1 Gence Saldırdı

Toplanan 5 şahıs, tek başına olan gence tekme ve yumruklarla saldırmaya başladı. Saldırganlar, ellerine geçen ne varsa hem fırlattı hem de defalarca kez vurdu.

Müşteri Kadın ve Çocuklar Çığlık Çığlığa Kaldı

5 kişilik saldırgan grubun arasında kalan genç, kendisini korumaya çalışsa da başarılı olamadı. Vücudunun çeşitli yerlerinden çok sayıda darbe alan talihsiz genç, defalarca yere düştü. Kendisini darbedenlere ise karşılık bile veremedi. Dondurmacıda müşteri olarak oturan kadın ve çocukların çığlık çığlığa kaldığı olay kameralara yansırken, dükkan ise savaş alanına döndü.

Saldırganlar Kayıplara Karıştı

Saldırgan grup, genci dükkanda başlayarak sokak ortasına kadar feci şekilde dövdükten sonra olay yerinden kaçtı. Yaralı ise kendi imkanlarıyla bulunduğu yerden ayrıldı. O anlardan geriye ise bu görüntüler kaldı.

Etiketler: İstanbul, Kağıthane