Demet Akalın’ın Gündeminde Yine Müge Anlı Var! Uyardı: Kızım Düzgün Anlat Zaten Ağlamıyorsun

Çorum'da kaybolan Samet Şeker’in cansız bedenine ulaşıldı. Olayı takip eden Demet Akalın, Müge Anlı ile Tatlı Sert programında Şeker’in sevgilisi Melisa'nın tepkisiz davranışlarına dikkat çekerek, sosyal medya hesabından Müge Anlı'yı uyardı. "Kızım doğru düzgün anlat, zaten ağlayamıyorsun" sözleriyle Melisa’ya tepki gösterdi.

Demet Akalın’ın Gündeminde Yine Müge Anlı Var! Uyardı: Kızım Düzgün Anlat Zaten Ağlamıyorsun

Çorum'da kaybolan 22 yaşındaki Samet Şeker’in cansız bedenine ulaşıldı. ATV’de Müge Anlı’nın programını yakından takip eden ünlü sanatçı Demet Akalın’dan Müge Anlı’ya uyarı geldi. 

Samet Şeker'in İskilip yolu üzerinde bulunan Dut Köyü civarlarında şarampole yuvarlanan araçta yaşamını yitirdiği tespit edildi. Yapılan açıklamaya göre bahsi geçen araç, Çorum-İskilip karayolu Dut mevkiinde yol kenarında bulunan bağ evinin bahçesinde kaza sonrası ters dönmüş halde bulundu.

Demet Akalın’dan ‘Müge Anlı’ Paylaşımı

Samet Şeker’in ailesinin şüphelendiği 22 yaşındaki sevgilisi Melisa, canlı yayına katılınca olanlar oldu. Çelişkili ifadeleriyle dikkat çeken genç kızın gözyaşları kimseye inandırıcı gelmedi. Müge Anlı programını takip eden Demet Akalın da bunun üzerine sosyal medya platformu X hesabından bir paylaşımda bulundu.

“Doğru Anlat Zaten Ağlayamıyorsun”

Demet Akalın X hesabından yaptığı paylaşım şöyle;

“Ağlarken nasıl gözden yaş gelmez çok acayip ya Müge Anlı. Kızım doğru düzgün anlat zaten ağlayamıyorsun!”

Demet Akalın’ın Gündeminde Yine Müge Anlı Var! Uyardı: Kızım Düzgün Anlat Zaten Ağlamıyorsun - Resim : 1

Müge Anlı’da Samet Şeker Olayı Ne?

İddialara göre Samet, kaybolmadan bir 1 gün önce Emin isimli arkadaşıyla buluşacağını söylemişti. Bu iddiayı yalanlayan Emin ifadesinde "Benle buluşmayacaktı. Evimin anahtarını istedi. 'Sevgilimle geleceğim' dedi" diye konuşmuştu. Samet'in ablası Zehra ise Müge Anlı ile Tatlı Sert canlı yayında kardeşinin kaybolmasında sevgilisi Melisa'nın hedef şaşırttığını iddia etmişti. Kardeşinin sevgilisi Melisa'nın eski erkek arkadaşının takıntılı bir insan olduğunu söylemişti ve Melisa ve eski erkek arkadaşını bu cinayette parmağı olabileceği belirtilmişti. 

Demet Akalın Müge Anlı Neden Tartıştı? 

Demet Akalın, Diyarbakır’ın Bağlar ilçesi Tavşantepe mahallesinde kaybolduktan 19 gün sonra derede cansız bedeni bulunan 8 yaşındaki Narin Güran’a dair soruşturmaya ilişkin Müge Anlı’ya tepki göstermişti.

Şarkıcı Demet Akalın, sosyal medya platformu X hesabından yaptığı paylaşımda “Sevgili Müge Anlı, ısrarla Narin’imizi neden işlemiyorsun? Neden!” ifadelerini kullanmıştı.

Müge Anlı: Altından Kalkamazsınız

Müge Anlı yeni sezona başladığında yayın yasağı olduğunu anımsatıp şunları söylemişti;

“Hala bu konular konuşulurken benim adımın geçmesini esefle kınıyorum. Ben özellikle bu konuya girmedim. Yayına girerken 'yayın yasağı' vardı. Bilmediğim, işlemediğim, muhabir göndermediğim, yüzüne bakıp da konuşmadığım bir insanla ya da insan grubuyla ilgili nasıl bir yorumda bulunabilirim. Hani gece ben fal açıp da istihareye yatıp sonucunu anlatmıyorum burada. Ben araştırıyorum. Okuyorum, çalışıyorum. Şu dosyayı ben ezbere biliyorum. Sorun dakika dakika saat saat ezbere biliyorum. Çünkü çalışıyorum sabaha kadar. İnsan çalıştığı, incelediği, konuştuğu şeyler hakkında yorum yapar. O zaman uzaktan at kafadan bilgi yarışması. Benim adımı da bu işlere kimse karıştırmasın. Karıştıranlara da tek tek isimleriyle cevap veririm, altından kalkamazsınız.”

Sözlerinin programcı arkadaşlarına yönelik olmadığını vurgulayan Müge Anlı, “Beni hiçbir programcı arkadaşımla karşı karşıya getirmeyin" demişti.

Demet Akalın: Mügeciğim Bana Sallamana Gerek Yok

Demet Akalın, Müge Anlı’nın bu sözlerine X hesabından şöyle yanıt vermişti:

“Mügeciğim bana sallamana gerek yok! Seni izler hapisten belki insafa gelir ‘Horozumu kesiyordu’ diyen anası!!! Ayyy herkesin merak ettiği sorudan niye rahatsız olunur ki garip!”