Cübbeli Ahmet Hoca’dan Bahçeli’nin ‘Öcalan’ Çağrısına Sert Çıkış! “Ayı İle Yatağa Giren...”

MHP lideri Devlet Bahçeli’nin ‘Öcalan’ çağrısı tartışmalarına Cübbeli Ahmet Hoca da katıldı. Cübbeli Ahmet isim vermeden Bahçeli’yi sert sözlerle hedef aldı.

Cübbeli Ahmet Hoca’dan Bahçeli’nin ‘Öcalan’ Çağrısına Sert Çıkış! “Ayı İle Yatağa Giren...”

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, dün partisinin gerçekleştirilen grup toplantısında PKK elebaşı Abdullah Öcalan ile ilgili dikkat çekici bir çağrıda bulundu. Bahçeli, Öcalan’ın ‘umut hakkı’ndan yararlanması için adımların atılması gerektiğini ifade etmişti.

MHP lideri Devlet Bahçeli, “Şayet teröristbaşının tecriti kaldırılırsa, gelsin DEM Parti grup toplantısında konuşsun, terörün bittiğini, örgütün lağvedildiğini ilan etsin.” demişti.

Bahçeli’nin bu beyanatı, kamuoyunda büyük yankı uyandırarak tartışmalara neden oldu.

Cübbeli Ahmet Hoca, İsim Vermeden Bahçeli'yi Hedef Aldı

Tartışmalara, “Cübbeli Ahmet Hoca” olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü de sosyal medya platformu X hesabı üzerinden bir paylaşım yaparak katıldı.

Cübbeli Ahmet Hoca’dan Bahçeli’nin ‘Öcalan’ Çağrısına Sert Çıkış! “Ayı İle Yatağa Giren...” - Resim : 2

“Ayı İle Yatağa Giren Ezilmeye Mahkumdur”

Cübbeli Ahmet Hoca şunları yazdı:

“Gündem hakkında şöyle bir yorum da benden gelsin:

Bir kere merhum Şehit Muhsin Başkanımız ile otururken şöyle demişti: “Ahmet Efendi! Birilerine teklif edildiği gibi bana da: ‘Amerika ile anlaşırsan önün açılır, sen onlara tamam de desteği al, sonra sözünü bozarsın.’ diye teklif geldi. Ben de onlara ‘Ayı ile yatağa giren ezilmeye mahkumdur.’ diye cevap vermiştim.”

Allâh-u Teâlâ, rûhunu şâd eylesin, ondaki şuurdan bir nebze de, düşmandan nasıl sakınılacağı bilincinden mahrum olanlara nasîb eylesin. Âmîn!”