Cübbeli Ahmet Hoca İkitelli’de Sohbet Çıkışında Saldırıya Uğradı

Son Dakika Haberleri: Kamuoyunda Cübbeli Ahmet Hoca olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü İstanbul İkitelli'de bir sohbetten çıkarken bir şahıs saldırısına uğradı. İşte detaylar...

Cübbeli Ahmet Hoca İkitelli’de Sohbet Çıkışında Saldırıya Uğradı

Son Dakika Haberleri... Cübbeli Ahmet Hoca adıyla bilinen Ahmet Mahmut Ünlü bugün akşam saatlerinde İstanbul İkitelli’de saldırıya uğradı. 

Cübbeli Ahmet’e Kim Saldırdı?

Edinilen bilgiye göre, Cübbeli Ahmet Hoca İstanbul İkitelli'de bir dernekte verdiği sohbet çıkışında yanına gelen sakallı, sarıklı bir şahsın saldırısına uğradı. Ünlü'ye küfür ederek boğazını sıkan şüpheli A.A, polis ekiplerince gözaltına alınarak emniyete götürüldü.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Darp girişimi, bir vatandaş tarafından cep telefonu kamerasıyla kayda alındı.

Cübbeli Ahmet Hoca’nın saldırıya uğradığı an:

Cübbeli Ahmet’in X Hesabından Saldırı Açıklaması

Cübbeli Ahmet Hoca'nın X hesabından yapılan açıklamada, “Cübbeli Ahmet Hoca, İkitelli tarafında bir dernekte sohbet yaptıktan sonra çıkış yaparken kalabalık cemaatin dua istedikleri sırada karanlıkta biri tarafından müstehcen bir sövme ile birlikte darp teşebbüsüyle boğazı sıkılarak saldırıya uğradı. Korumalar tarafından acil müdahale edilerek Hocaefendi kurtarıldı. Hazır bulunan polis ekipleri tarafından şahıs yakandı ve soruşturma başlatıldı.” denildi.

“IŞİD’in Kanalında Öldür Tehdidine Maruz Kalmıştı”

İlerleyen dakikalarda CübbeliAhmet'in X hesabından yeni bir paylaşım yapıldı. Paylaşımda, “Cübbeli Ahmet Hoca, zaten İŞİD’in Telegram kanalında 2 ay evvel bu fotoğraf paylaşılarak nerede bulursanız “öldür” tehdidine maruz kalmıştı. Bu olay da onu tezahürü olabilir. Şu anda Emniyet Birimleri işi derinlemesine araştırıyor. Bir bilgi olursa paylaşılacaktır.” ifadelerine yer verildi.

Cübbeli Ahmet Hoca İkitelli’de Sohbet Çıkışında Saldırıya Uğradı - Resim : 1

Cübbeli Ahmet Hoca’nın Sağlık Durumu 

Saldırıs sonrası Cübbeli Ahmet sevenleri hocanın sağlık durumu hakkında son gelişmeleri merak ediyor. Edinilen bilgiye göre, Cübbeli Ahmet Hoca'nın sağlık durumu iyi.