Ceyhun Can Kimdir?

Ceyhun Can Sen Türküleri Söyle TRT 1 ile sesini ve adını duyurdu. Çok beğenilen Ceyhun Can Kimdir Kaç Yaşında ve Aslen Nerelidir sıkça merak edilmeye başlamıştır. İşte Ceyhun Can Kimdir Hayatı Hakkında Merak Edilen Her Şey…

Ceyhun Can Kimdir?

Ceyhun Can Sen Türkülerini Söyle TRT 1 3. sezon yarışmacıları sesiyle, sazıyla ve  sözüyle beğenilmiştir. Ceyhun Can türküleri ile jüriyi ve ekran başındakilerin beğenisi topluyor. Ceyhun Can Kimdir, Kaç Yaşında ve Aslen Nerelidir konusu merak ediliyor. İşte Sen Türkülerini Söyle Ceyhun Can Biyografisi Hakkında Merak Edilen Her şey... 

Ceyhun Can Kimdir? 

Ceyhun Can küçük yaşta türküler sevmiştir. Genç müzisyen Ceyhun Can başta Erzurum yöresi halk ozanlarını, sanatçıları örnek alıp dağarcığına almıştır.

Ceyhun Can aslen Erzurum’ludur. Ceyhun Can'ın kaç yaşında olduğuna dair henüz bir bilgi bulunmuyor.

Ceyhun Can Kimdir? - Resim : 1
Ceyhun Can, Sen Türkülerini Söyle 22. Bölüm

TRT 1 Sen Türkülerini Söyle  birinci sezonunun 3. bölümüne katılan Ceyhun Can, “Hani Yaylam” adlı türküyü seslendirmiştir. Performansı oldukça iyi olan Ceyhun Can jüri üyelerinden takdir toplamıştır.

Ceyhun Can Kimdir? - Resim : 3
Ceyhun Can

Ceyhun Can Sen Türkülerini Söyle yarışmasının 3. sezonuna 21. bölüm tekrar dönmüştür. Genç sanatçı,  “Baba Bugün Dağda Duman Yeri Var” adlı türküyü seslendirmiştir.

Performansı ile dikkat çeken ve beğenilen Ceyhun Can jüri üyelerinin 'ilk sezonda bu kadar güzel bir sesi nasıl kaybettik' ifadeleriyle övülen Ceyhun Can ekranları başındakilerinde büyük beğenisi toplamıştır.

Ceyhun Can 6 Haziran 2024 tarihli Sen Türküleri Söyle 22. Bölümünde ikinci turun galibi olmuştur. 

Ceyhun Can Aslen Nerelidir

Ceyhun Can Instagram’da @ceyhunncan ve Youtube'da @ceyhuncann kullanıcı adıyla yer almaktadır.

Ceyhun Can’ın Sen Türkülerini Söyle yarışmasında seslendirdiği türküler:

Baba Bugün Dağda Duman Yeri Var (21. Bölüm)

Erzurum’dan Gidirem (22. Bölüm)