Cem Garipoğlu’nun DNA Raporu Sonrası Ailesi İlk Kez Konuştu

15 yıl önce sevgilisi Münevver Karabulut’u öldüren ve 2014 yılında cezaevinde intihar eden Cem Garipoğlu'nun adli tıp raporu bugün belli oldu. Raporun belli olmasının ardından Garipoğlu ailesi sessizliğini bozdu.

Cem Garipoğlu’nun DNA Raporu Sonrası Ailesi İlk Kez Konuştu

İstanbul’da 15 yıl önce Münevver Karabulut’u canice katleden Cem Garipoğlu 2014 yılında cezaevinde intihar ederek öldü. Mahkeme kararıyla Garipoğlu’nun mezarından alınan örnekler, anne ve babasının DNA’sı ile uyuştuğu bugün açıklandı. Raporun ardından Garipoğlu ailesi adına avukattan açıklama yapıldı.

Garipoğlu Ailesinden İlk Açıklama

Cem Garipoğlu'nun bugün açıklanan raporunun ardından Garipoğlu ailesi suskunluğunu bozdu. Garipoğlu ailesinin avukatı Orhan Şahin katıldığı bir programda açıklamalarda bulundu.

“İftira Ve Baskının Son Bulmasını İstiyoruz”

Av. Orhan Şahin, “Karabulut ailesinin avukatı Rezan Epözdemir, yıllar içerisinde bu olayı tetikledi. Komplo teorilerinin ortaya çıkmasına neden oldu. Garipoğlu ailesine yıllardır süren iftira ve baskının son bulmasını istiyoruz.” dedi.

“Aile Bu Süreçte Çok Yıprandı”

Av. Şahin, Garipoğlu dosyasının çığrından çıkarak toplumsal bir lince dönüştüğünü öne sürerek, “Garipoğlu olayı yıllardır bir reklam malzemesi haline getirildi. Kurşun gönderilen bir avukat suç duyurusunda bulunmaz mı? Yaşanan olaylar yıllardır toplumsal lince dönüştü. Aile bu süreçte çok yıprandı.” dedi.