Ben Bu Cihana Sığmazam Cengiz Onbeşli'yi kim oynuyor, gerçek adı ne? BBCS Onbeşli kimdir, nereli kaç yaşında? BBCS Onbeşli hangi dizilerde oynadı?

atv’nin reyting rekorları kıran dizisi Ben Bu Cihana Sığmazam dizisi yeni sezona da bomba gibi giriş yapacak. Peki Ben Bu Cihana Sığmazam'ın Cengiz'i İsmail Demirci kimdir? Ben Bu Cihana Sığmazam'da Cengiz karakterini kim oynuyor? İsmail Demirci kim, nereli, kaç yaşında?

Ben Bu Cihana Sığmazam Cengiz Onbeşli'yi kim oynuyor, gerçek adı ne? BBCS Onbeşli kimdir, nereli kaç yaşında? BBCS Onbeşli hangi dizilerde oynadı?

İsmail Demirci, Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinde Onbeşli karakterini canlandıracak. Onbeşli, masanın önemini fark eden ve zirveye çıkmak isteyen kurnaz bir adam. Cezayir Türk’le dost mu düşman olacağı merak konusu. Oktay Kaynarca ve Ebru Özkan Saban’ın başrollerini paylaştığı Ben Bu Cihana Sığmazam dizisi, ikinci sezonu için heyecanlı bir bekleyiş içinde. Zengin oyuncu kadrosuna her gün yeni isimlerin katıldığı dizinin son transferi ise İsmail Demirci oldu. Muhteşem Yüzyıl Kösem ve Mehmed: Bir Cihan Fatihi gibi dönem dizilerinde yer alan, asıl büyük çıkışını ise Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisiyle yakalayan İsmail Demirci, Onbeşli (Cengiz Onbeşli) karakteriyle izleyici karşısına çıkacak.

atv’nin reyting rekortmeni dizisi  Ben Bu Cihana Sığmazam yeni sezona bomba gibi giriş yapacak. Başarılı oyuncu kadrosu ile dikkatleri üzerine çeken dizide  Cengiz karakterini İsmail Demirci canlandırıyor. Ben Bu Cihana Sığmazam Cengiz kimdir? İsmail Demirci kimdir? nereli? Kaç yaşında? Evli mi? İnstangram adresi ne?

Ben Bu Cihana Sığmazam Cengiz kimdir? Cengiz'i kim oynuyor?

Ben Bu Cihana Sığmazam Cengiz karakterini İsmail Demirci canlandırıyor. 

Ben Bu Cihana Sığmazam Cengiz Onbeşli'yi kim oynuyor, gerçek adı ne? BBCS Onbeşli kimdir, nereli kaç yaşında? BBCS Onbeşli hangi dizilerde oynadı? - Resim : 1

Ben Bu Cihana Sığmazam Cengiz Onbeşli'nin Hikayesi: Cezayir'in dostu mu düşmanı mı?

Onbeşli, 40’lı yaşlarında kurnaz, başına buyruk ve hafife alınmayacak biri. Masanın önemini hemen fark ederek zirveye çıkmanın yollarını arar. Cezayir onun da masa toplantılarına katılması için Dayılar’ın oylamasına başvurur. Dayılar evet dese de Ateş bu durumdan rahatsızdır. Aralarında bir rekabet başlar. Onbeşli aynı zamanda uzun bir süredir Srebrenitsa’da ailesini katleden “Akrepler” isimli Sırp paramiliter birliğin üyesi Radovan Samaç’ı aramaktadır.

Onbeşli karakterinin Cezayir Türk’le dost mu düşman olacağı merak konusu. Yapımcılığını KYN Yapımevi’nin üstlendiği, yönetmen koltuğunda ise Mustafa Şevki Doğan’ın oturduğu dizinin senaryosunu Zülküf Yücel ve Zehra Yücel’in kaleme alıyor. Ben Bu Cihana Sığmazam yakında atv ekranlarında.

  • İsmail Demirci, Ben Bu Cihana Sığmazam dizisine katıldı

İsmail Demirci, 13 Kasım 1984 tarihinde Ankara’da doğdu. Hacettepe Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü mezunu olan oyuncu, ilk olarak 2007 yılında Kavak Yelleri dizisinde rol aldı. Daha sonra Muhteşem Yüzyıl Kösem, Mehmed: Bir Cihan Fatihi, Kuzey Yıldızı İlk Aşk gibi dizilerde oynadı.

  • Ben Bu Cihana Sığmazam’ın yeni transferi İsmail Demirci kimdir?

Ben Bu Cihana Sığmazam, atv’de yayınlanan bir suç dram dizisidir. Oktay Kaynarca ve Ebru Özkan Saban’ın başrollerini paylaştığı dizide, Cezayir Türk adlı bir mafya babasının hayatı anlatılıyor. Dizinin ikinci sezonu için İsmail Demirci, Onbeşli karakteriyle kadroya dahil oldu.

  • Onbeşli karakteriyle Ben Bu Cihana Sığmazam’da rol alacak İsmail Demirci’nin hayatı

Onbeşli, Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinde İsmail Demirci’nin canlandırdığı bir karakterdir. Onbeşli, masanın önemini fark eden ve zirveye çıkmak isteyen kurnaz bir adamdır. Cezayir Türk’le dost mu düşman olacağı merak konusudur. Onbeşli aynı zamanda Srebrenitsa’da ailesini katleden bir Sırp’ın peşindedir.

 Ben Bu Cihana Sığmazam Cengiz Onbeşli'yi kim oynuyor, gerçek adı ne? BBCS Onbeşli kimdir, nereli kaç yaşında? BBCS Onbeşli hangi dizilerde oynadı? - Resim : 2

İsmail Demirci kimdir?

Türk sinema ve televizyon oyuncusu İsmail Demirci, 13 Kasım 1984’te Ankara’da dünyaya geldi. Bulgaristan göçmeni bir ailenin çocuğu olan Demirci, üniversitede bilgisayar programcılığı okudu ve bilgisayar programcısı olarak mezun oldu. Konservatuvara girmeden önce çok başka işler yaptı. 2009 yılında Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü’nü bitirdi1

Demirci, sinema ve dizi filmlerde rol almaya başladı. İlk olarak 2010 yılında İki Aile dizisinde göründü. Ardından Türkan, Anneler ile Kızları, Mor Menekşeler gibi dizilerde oynadı. 2012-2013 yılları arasında Kurtlar Vadisi Pusu’da Erkan karakterini canlandırdı. Bu rolle tanınmaya başladı. [2][2]

Demirci, daha sonra Ben Onu Çok Sevdim, Reaksiyon, Fabrika Kızı, Serçe Sarayı gibi dizilerde yer aldı. 2014 yılında Tut Sözünü adlı komedi filmiyle beyaz perdede boy gösterdi. 2016 yılında Babaların Babası filminde Berk Çetin karakterini oynadı. Aynı yıl Muhteşem Yüzyıl Kösem dizisinde Kemankeş Kara Mustafa Paşa rolünü üstlendi3

Demirci, 2017 yılında Posta Kutusu adlı kısa filmde başrol oynadı. Bu filmle Krajina Film Festivali’nde En İyi Erkek Oyuncu ödülünü kazandı4 Aynı yıl kendisi gibi oyuncu olan Hande Soral ile evlendi. Çiftin Ali adında bir oğlu oldu5

Demirci, son olarak 2018 yılında Babamın Günahları, Mehmed: Bir Cihan Fatihi ve Çarpışma dizilerinde rol aldı. 2019-2021 yılları arasında Show TV’de yayınlanan Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisinde Kuzey Mollaoğlu karakterini canlandırarak büyük beğeni topladı. Demirci, şimdilerde Ben Bu Cihana Sığmazam'da Cengiz Onbeşli karakterini canlandırmaktadır.

İsmail Demirci kiminle evli?

İsmail Demirci oyuncu Hande Soral ile evlidir.

Ben Bu Cihana Sığmazam Cengiz Onbeşli'yi kim oynuyor, gerçek adı ne? BBCS Onbeşli kimdir, nereli kaç yaşında? BBCS Onbeşli hangi dizilerde oynadı? - Resim : 3

İsmail Demirci kaç yaşında?

İsmail Demirci 38 yaşındadır.

İsmail Demirci nereli?

İsmail Demirci Ankara doğumludur.

İsmail Demirci hangi dizilerde oynadı?

İsmail Demirci Kurtlar Vadisi Pusu, Ben Onu Çok Sevdim, Muhteşem Yüzyıl Kösem, Kuzey Yıldızı İlk Aşk ve Ben Bu Cihana Sığmazam gibi dizilerde oynadı.