Aziz Yıldırım Aday Olmaya Karar Verdi! Kazanırsam Jose Mourinho'yu Getireceğim

Son Dakika Haberleri: 32. Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Fenerbahçe Başkanlığına yeniden aday olmaya karar verdi. Aziz Yıldırım başkanlığı kazanmaları halinde Jose Mourinho'yu getireceğini açıkladı. Yıldırım, çarşamba gününün ardından yeni yönetim için görüşmelere başlayacağını açıkladı.

Aziz Yıldırım Aday Olmaya Karar Verdi! Kazanırsam Jose Mourinho'yu Getireceğim

Son Dakika Haberleri: Mevcut Başkan Ali Koç'un yeniden adaylığını ilan etmesinin ardından aday Sadettin Saran adaylıktan çekildiği duyurmuştu. Koç’un bir dönem daha göreve talip olmasının ardından 1998-2018 yılları arasında Fenerbahçe Başkanlığı yapan Aziz Yıldırım, haziran ayında yapılacak genel kurulda Fenerbahçe Başkanlığına yeniden aday olmaya karar verdi.

Aziz Yıldırım Fenerbahçe Başkanlığına aday oldu

Konuya ilişkin açıklama yapan Yıldırım, “Arkadaşlarla çarşamba veya perşembe günü basın toplantısı yapacağız ve burada Fenerbahçe'nin Kongresi’nde Fenerbahçe Başkanlığına aday olacağımı açıklayacağım. Sizin vasıtanızla da tüm kamuoyuna duyuruyorum.” dedi.

Mourinho ile 2 saat yüz yüze görüştük

Akşam saatlerinde TRT Spor'a konuşan Fenerbahçe Başkan adayı Aziz Yıldırım, teknik direktörlük konusunda Jose Mourinho ile görüştüğünü açıkladı. Yıldırım, “Jose Mourinho ile 2 saat yüz yüze görüştük, kazanırsak büyük ihtimalle getireceğim.” dedi.

Aziz Yıldırım Aday Olmaya Karar Verdi! Kazanırsam Jose Mourinho'yu Getireceğim - Resim : 1

Mourinho’yu büyük ihtimalle getireceğim

Aziz Yıldırım şunları söyledi:

“Fenerbahçe artık büyük hocalar ve takımlarla mücadele etmeli. Mourinho’ya Fenerbahçe'nin sana senin de Fenerbahçe'ye ihtiyacın var dedim. Mourinho ile 2 saat yüz yüze görüştük, kazanırsak büyük ihtimalle getireceğim. İnşallah biz kazanırız, kendisini de getiririm.

Kimseyle kavga etmeyeceğiz

Aday olmamın sebebi 6 yıldır dışarıda kalmamız ve Fenerbahçe’yi takip etmemiz. Bu sürede bizlerin yaptığı hataları tahlil ederek aday olma sürecini başlatıyoruz. Biz kimseyle kavga etmeyeceğiz ama Fenerbahçe’nin büyüklüğünü daha büyük hale getirecek şekilde bir organizasyon içerisine gireceğiz.”

Aziz Yıldırım’dan Yeni Yönetim Açıklaması

Fenerbahçe Başkan adayı Aziz Yıldırım sosyal medyada adaylık ve yönetim listesi ile ilgili çıkan haberlere yönelik yazılı açıklama yaptı. Yıldırım, 15 Mayıs Çarşamba günü basın toplantısı düzenleyecek. 

Yönetime düşündüğüm isimlerle görüşeceğim

Aziz Yıldırım başkan adaylığı ile ilgili henüz yönetim veya kurul listesi hazırlamadığını belirterek, “15 Mayıs Çarşamba günü yapacağım basın toplantısının ardından çalışmalara başlayacağım ve yönetimime / kurullara düşündüğüm isimlerle görüşeceğim.” dedi.

Yıldırım’ın açıklaması şöyle:

“Sosyal medyada benim adıma bazı gerçek olmayan yönetim listeleri yayınlayarak dezenformasyon oluşturulmaktadır. Ben henüz bir yönetim veya kurul listesi hazırlamadım. 15 Mayıs Çarşamba günü yapacağım basın toplantısının ardından çalışmalara başlayacağım ve yönetimime / kurullara düşündüğüm isimlerle görüşeceğim. Bu tip manipülatif paylaşımlar son derece ayıptır. Daha önce de defalarca ifade ettiğim gibi, benim ağzımdan çıkmayan bu tip yalan bilgilere itibar edilmemesini kamuoyundan rica ederim.”