Az önce deprem mi oldu? Merkez üssü neresi şiddeti kaç?: İzmir’de 4.2 şiddetinde korkutan deprem… İşte son depremler

İzmir'in Bayındır ilçesinde, 4.2 büyüklüğünde bir deprem yaşandı. AFAD verilerine göre depremin derinliği 7 kilometre olarak kaydedildi. Bu son deprem bilgileri, Kandilli Rasathanesi ve AFAD gibi kurumlar tarafından düzenli olarak paylaşılıyor. Ayrıca, vatandaşlar deprem aktivitesi hakkında güncel bilgilerilerine haberimizden ulaşabilir..

Az önce deprem mi oldu? Merkez üssü neresi şiddeti kaç?: İzmir’de 4.2 şiddetinde korkutan deprem… İşte son depremler

İzmir'de bugün saat 15.55'te, 4.2 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Afet ve Acil Durum Yönetimi (AFAD) Başkanlığı'nın internet sitesinde yer alan bilgilere göre, depremin merkez üssü Bayındır ilçesi olarak belirlendi, ve derinliği 7 kilometre olarak tespit edildi. Kandilli Rasathanesi de depremin büyüklüğünü 4.2 olarak açıkladı.

ÇEVRE İLLERDEN DE HİSSEDİLDİ

Bu deprem, İzmir'in yanı sıra Manisa'nın bazı ilçelerinde de hissedildi. Ancak, ilk belirlemelere göre herhangi bir olumsuzluk yaşanmadı.

 SON DEPREMLER

Deprem aktivitesini takip etmek için Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü Bölgesel Deprem-Tsunami İzleme ve Değerlendirme Merkezi (BDTİM) tarafından kaydedilen son depremlerin saatini ve büyüklüğünü anlık olarak öğrenebilirsiniz. Detaylı bilgilere ulaşmak için aşağıdaki linki ziyaret edebilirsiniz.

DAKİKA DAKİKA SON DEPREMLER İÇİN TIKLAYINIZ

AFAD SON DEPREMLER

Az önce deprem mi oldu? Merkez üssü neresi şiddeti kaç?: İzmir’de 4.2 şiddetinde korkutan deprem… İşte son depremler - Resim : 2

Etiketler: son depremler, izmir, deprem, afad