Ayçiçek Yağı Fiyatlarında Yeni Rekor: ŞOK Evin Ayçiçek Yağı Fiyatları Ne Kadar?

ŞOK zincir markette satılan Evin ayçiçek yağı fiyatları son süreçte yeniden yükselişe geçti. İşte güncel ŞOK ayçiçek yağı fiyatları ayrıntıları...

Ayçiçek Yağı Fiyatlarında Yeni Rekor: ŞOK Evin Ayçiçek Yağı Fiyatları Ne Kadar?

Maliyetler ve enflasyonun etkisiyle gıda fiyatlarındaki artışların başını çeken ayçiçek yağı fiyatları son aylarda yeniden yükseldi. ŞOK Evin ayçiçek yağı fiyatları da zamlardan nasibini alan gıda ürünleri arasında yer alıyor.

Ayçiçek yağı fiyatları son dönemde hem ulusal hem de küresel ekonomik koşullar, döviz kurlarındaki dalgalanmalar ve girdi maliyetlerindeki artışlar nedeniyle yükselmeye devam ediyor. Türkiye'deki zincir marketlerde, özellikle 1 litrelik ayçiçek yağı fiyatları genellikle 50-60 TL, 2 litrelik ayçiçek yağı yaklaşık 100-120 TL, 5 litrelik ayçiçek yağı ise 230-250 TL aralığında seyrediyor. Bu fiyatlar markaya ve satıcıya göre değişiklik gösterebilir.

Ayçiçek yağı fiyatlarındaki artışın devam etmesi bekleniyor, özellikle enerji ve lojistik maliyetlerinin yükselmesiyle fiyatlarda daha fazla oynama olabilir.

Zincir market ŞOK artan gıda fiyatları sonrası kendi markası olan Evin ayçiçek yağı fiyatlarına Türkiye’nin 81 ilinde 10.789’u aşan mağazasında zaman zaman çeşitli indirim ve kampanyalar uyguluyor.

Zincir market ŞOK 5 lt Evin ayçiçek yağını 250 TL gibi bir fiyattan satışa sunuyor.

ŞOK Evin ayçiçek yağı fiyatları

 

Güncel ŞOK Evin ayçiçek yağı fiyatları şu şekildedir:

● Evin Ayçiçek Yağı 1 L: 57,50 TL

● Evin Ayçiçek Yağı 2 L: 109,50 TL

● Evin Ayçiçek Yağı Pet 5 L: 239,00 TL

Fiyatlar marketlere göre değişiklik gösterebilir. Bu fiyatlar ŞOK zincir markete aittir.