Ankaragücü'nü Şoke Eden Olay! Cephas Kayıp, Antrenman ve Maça Gelmedi

Ankaragücü'nde şoke eden bir gelişme yaşanıyor. Takımın öne çıkan futbolcularından Renaldo Cephas antrenmanlara gelmediği gibi kadroya alındığı Şanlıurfaspor karşılaşmasına da gelmedi. Teknik Direktör Cihat Arslan, "Cephas antrenmanlara gelmiyor, maça da gelmedi. Nerede olduğunu bilmiyoruz." dedi.

Ankaragücü'nü Şoke Eden Olay! Cephas Kayıp, Antrenman ve Maça Gelmedi

TFF 1. Lig ekiplerinden MKE Ankaragücü'nde şaşırtıcı bir durum yaşanıyor. Sezona 2-0'lık Şanlıurfaspor galibiyetiyle güçlü bir başlangıç yapan Ankaragücü, 24 yaşındaki Jamaikalı futbolcusu Renaldo Cephas'a ulaşamıyor. Oyuncunun hem antrenmanlara katılmadığı hem de Şanlıurfaspor maçına gelmediği öğrenildi.

Teknik direktör Cihat Arslan, maç sonrası yaptığı açıklamada, Cephas'ın kadroya dahil edilmesine rağmen sahada yer almadığını ve nerede olduğunu bilmediklerini belirtti. Arslan, "Gelmediğine dair noter tespiti yapmak için kadroya yazdık. Cephas antrenmanlara gelmiyor, maça da gelmedi. Nerede olduğunu bilmiyoruz." dedi.

Renaldo Cephas Kimdir?

08 Aralık 1999 doğumlu Renaldo Cephas, 179 cm boyunda ve 68 kilo ağırlığında. Sağ ayağını etkili bir şekilde kullanan Cephas, Ankaragücü'nün önemli oyuncularından biri olarak biliniyor.