Yabani dizisi Rüya'yı kim oynuyor, gerçek adı ne? Yabani, Rüya kimdir, kaç yaşında, nereli? Yabani Rüya'nın Instagram adresi ve rol aldığı diziler

Yabani dizisi Rüya karakterini canlandıran Sİmay Barlas, 7 Mayıs 1999 tarihinde İstanbul’da doğmuştur. İstanbul Bilgi Üniversitesi Sinema Televizyon Bölümü mezunudur.  Farklı film ve dizi projelerinde yer alan Simay Barlas son olarak Yabani dizisinde izleyici karşısına çıktı.

Abone ol
Haberin Devamı İçin Tıklayınız

Fox TV’nin yeni dizisi Yabani, ilk tanıtımıyla izleyicilerin ilgisini çekti. Dizinin başrollerinde Halit Özgür Sarı ve Simay Barlas yer alıyor. 

Simay Barlas, Yabani dizisinde Rüya karakterine hayat verecek. Rüya, zengin ve güçlü bir ailenin kızıdır. Hayatını istediği gibi yaşayan Rüya, bir gün sokaklarda büyümüş olan ve ailesine geri dönen Yaman ile tanışır. Bu tanışma Rüya’nın hayatını değiştirecektir. Peki Simay Barlas kimdir?

YABANİ DİZİSİ SİMAY BARLAS KİMDİR? RÜYAYI KİM OYNUYOR?

Simay Barlas  Yabani dizisinde ''Rüya'' karakterini canlandıracak.

Simay Barlas kimdir?

Simay Barlas, 7 Mayıs 1999’da İstanbul’da doğdu. Çocukluğunu İstanbul’da geçiren Simay Barlas, ilk, orta ve lise öğrenimini tamamladıktan sonra İstanbul Bilgi Üniversitesi Sinema Televizyon Bölümü’nden mezun oldu. Üniversite eğitimi sırasında oyunculuk kariyerine başlayan Simay Barlas, ilk olarak 2014 yılında Paramparça dizisinde rol aldı.

Simay Barlas, daha sonra Hayat Bazen Tatlıdır, Adı Efsane, Zalim İstanbul, Dijital Esaret, Bir Annenin Günahı ve Aziz gibi dizilerde ve filmlerde oynadı. Simay Barlas, son olarak 2023 yılında Ömer dizisinde Süreyya karakterini canlandırdı. Ömer dizisiyle büyük beğeni toplayan Simay Barlas, şimdi de Yabani dizisinde Rüya rolüyle karşımıza çıkacak.

Simay Barlas, iyi derecede İngilizce bilmektedir. Oyunculuk dışında müzikle de ilgilenmektedir. Sosyal medyada da aktif olan Simay Barlas’ın Instagram hesabında 1 milyondan fazla takipçisi bulunmaktadır

Mansur Yavaş Adaylık İçin Yeşil Işık Yaktı Asgari Ücret Zammı İçin Masada İki Rakam Var Bir Hizbullah Komutanı Daha Öldürüldü TBMM Yeni Yasama Dönemine Başlıyor