WhatsApp yerine kullanılabilecek uygulamalar hangileri?

Bu sabah Dünya'nın en çok kullanılan mesajlaşma ve görüntülü konuşma uygulaması olan WhatsApp'ta yaşanan sorunun belirli aralıklar ile yaşanması ile kullanıcılar WhatsApp mesajlaşma uygulamasına eş değer olabilecek diğer uygulamaları araştırmaya koyuldu. İşte WhatsApp yerine kullanılabilecek diğer uygulamalar..

Abone ol
Haberin Devamı İçin Tıklayınız

WhatsApp yerine kullanılabilecek uygulamalar hangileri?: Bu sabah Dünya'nın en çok kullanılan mesajlaşma ve görüntülü konuşma uygulaması olan WhatsApp'ta yaşanan sorunun belirli aralıklar ile yaşanması ile kullanıcılar WhatsApp mesajlaşma uygulamasına eş değer olabilecek diğer uygulamaları araştırmaya koyuldu. İşte WhatsApp yerine kullanılabilecek diğer uygulamalar..

WhatsApp bir dönem kullanıcıların verileri ile ilgili gizlilik politikası adı altında imzalatmaya zorunlu tuttuğu sözleşme olayından sonra birçok kullanıcı kaybetmişti. Bu yaşanan olaylardan sonra vatandaşlar WhatsApp gibi kullanabilecekleri başka uygulamalar bulmak için araştırma yapmaya başladılar. Bugün yaşanan WhatsApp uygulaması çökme olayından sonra bu konu tekrar gündeme geldi. İşte sürekli aratılan WhatsApp'a eşdeğer diğer uygulamaları sizler için derledik. Detaylar haberimizde..

WHATSAPP UYGULAMASINA EŞDEĞER DİĞER UYGULAMALAR NELER?

WhatsApp'ta yaşanan güven sorunu sonucunda birçok kişinin kullanmaya başladığı Telegram, Skype ve Bip Messenger gibi uygulamaların kullanıcı sayısında artış gözlendi.

Özellikle Telegram kullanıcıları WhatsApp'a alternatif olarak kullanılabileceğinden dolayı diğer uygulamalara göre daha çok artmıştı. Telegram uygulaması kullanıcıları tarafından iç rahatlığı ile kullanmalarının sebebi uçtan uca şifreli bir şekilde haberleşme sağlanması olarak açıklanmaktadır. Yine Skype uygulaması da kullanıcılarının son zamanlarda artması ile karşımıza çıkmakta.

Skype uygulaması daha çok kurumsal alanlarda, iş yerlerinde ve iş görüşmelerinde kullanılmaya başlandı. Fakat bunun yanında bireysel kullanımının da mevcut olması WhatsApp uygulamasına eşdeğer olarak kullanılabileceğini göstermektedir.

Son olarak Bip Messenger ise Turkcell telefon operatörünün iletişim çözümü olarak bilinmesiyle birlikte kullanıcılarına birçok özellik sunması tercih edilmesindeki en büyük etken.

Sivas'ta 10 Dakika Arayla İki Deprem Oldu