TRT 1 Yapımı Romantik Komedi Dizisi İki Farklı Kültürdeki Aileyi Bir Araya Getiriyor!

Televizyonlarda yaz dizisi furyası ortalığı kasıp kavururken izleyiciler her gün farklı bir dizi yapımı ile buluşuyor. Usta isimlerin bir araya getirildiği TRT 1'in yaz dizisi formatında yayına hazırlanan Mükemmel Eşleşme dizisi ilk bölümü ile izleyicisiyle buluştu. Dizinin konusu, karakterleri, çekildiği mekan merak edilmeye başlandı. İşte detaylar…

Abone ol
Haberin Devamı İçin Tıklayınız

TRT 1'in yaza özel yeni yapımları ile seyirciyle buluşmaya devam ediyor. Kaliteli kadrosu ve eğlenceli bir hikaye ile Mükemmel Eşleşme isimli dizi ilk bölümü ile gönüllerde taht kurmayı başardı. Akıllardaki en önemli soru çekimlerde kullanılan mekanların nereler olduğu, konusu ve oyuncuları oldu. Romantik komedi tarzında bir aileyi ve aile içerisindeki yaşanan çekişmeli ve komik anları anlatan dizi oyuncuları da profesyonel bir ekipten oluşturuldu.

Mükemmel Eşleşme Dizisi Kadrosu

TRT 1'de ilk bölümü ile ön plana çıkan Mükemmel Eşleşme dizisi kadrosunda Asuman Dabak, Ahmet Kaya Kesen, Gizem Sevim, Ayhan Taş, Ayşen Sezeral, Ayşegül Günay, Volkan Severcan, Eylül Öztürk ve Cem Zeynel Kılıçtan oluşuyor

Mükemmel Eşleşme Dizisi Konusu Nedir?

Tanıdık ve tanımadık pek çok yüzün bir araya geldiği ve eğlenceli çekim sahnelerine de konu olan Mükemmel Eşleşme dizisinin konusu iki gencin üzerinde şekilleniyor. Evlenen iki gencin aileleri ile beraber daha da genişlemesi ve bu büyüme ile klasik Türk aile yapısındaki çekişmelerin seyirciye yansıtılması ele alınıyor.

Mükemmel Eşleşme Dizisi Nerede Çekiliyor?

Dizinin oyuncu kadrosu ve konusu kadar mekanları da ilgi çekiyor. Görsel olarak bir şölen sunan mekanlar dizi nerede çekiliyor? sorusunu sürekli gündeme getirdi. Mükemmel Eşleşme dizisi çekimleri İstanbulda popüler mekanlar arasında yerini alan ve kültürel mirasında aktarıldığı Galata ve Beşiktaş bölgelerinde gerçekleşiyor.

Fethullah Gülen ABD’de Öldü Fethullah Gülen’in Öldüğü Anlar