Süleyman Soylu, Devlet Bahçeli'nin Elini Öpmeye Çalıştı! Diyaloglar Dikkat Çekti

Eski İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun MHP lideri Devlet Bahçeli’nin elini öpmeye çalıştığı anların görüntüleri gündeme yansıdı. Görüntülerde, Soylu'nun Bahçeli ile samimi bir şekilde bir araya geldiği ve elini öpmeye çalıştığı görülüyor.

Abone ol
Haberin Devamı İçin Tıklayınız

Eski İçişleri Bakanı ve AKP İstanbul Milletvekili Süleyman Soylu'nun, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin elini öpmeye çalıştığı anların görüntüsü, Meclis'teki yeni yasama yılı açılışında ortaya çıktı.

TBMM'nin açılışıyla birlikte siyasi arenada liderler arasındaki diyaloglar dikkat çekerken, en çok konuşulan anlardan biri de Bahçeli ile Soylu'nun arasında yaşandı. Bahçeli, makam aracına yöneldiği sırada yanına gelen Soylu, kendisinin elini öpmek için hamle yaptı. Ancak Bahçeli, Soylu’yu nezaketle engelledi. 

B Yüzü'nün paylaştığı habere göre, MHP lideri Bahçeli’nin, elini öpmeye çalışan Soylu’ya engel olduğu ve ‘Estağfirullah’ dediği kameralara yansıyan anlar arasında yer aldı.

Mazhar Alanson’un Evlat Acısı! Kızı Hale Hayata Veda Etti MEB 2024-2025 Ara Tatil Tarihlerini Açıkladı Hull City Türkiye’ye Geliyor Soylu, Bahçeli'nin Elini Öpmeye Çalıştı ÖSYM KPSS Ortaöğretim Sonuç Ekranı Açıldı İnci Taneleri Ne Zaman Başlayacak? İnci Taneleri Yeni Sezon İlk Bölüm Tarihi