Ödemeler yapıldı! Hesaplarınızı kontrol edin! Bakan Kirişçi duyurdu!

Binlerce Ziraat Bankası kullanıcılarını yakından ilgilendiren bir gelişme yaşandı.  Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişçi duyuruda bulundu. 

Abone ol
Haberin Devamı İçin Tıklayınız

Binlerce Ziraat Bankası kullanıcılarını yakından ilgilendiren bir gelişme yaşandı.  Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişçi duyuruda bulundu. 

Çiftçilere müjdeli haberi veren Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişçi duyuruda bulundu. Çiftçilere destek ödemelerinin yapıldığını duyuran Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişçi 'hayırlı olsun' dedi. 

ÇİFTÇİLERE DESTEK ÖDEMESİ YAPILDI!

Birçok destek ödemesi vatandaşlara yapılmaya devam ederken bu defa yapılan duyuru çiftçileri ilgilendiriyor. Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişçi tarafından yapılan açıklamada çiftçilere destek ödemesinin yapıldığı belirtildi. Yapılan açıklamada Kirişçi “513 milyon 491 bin TL’lik tarımsal destekleme ödemelerini bugün çiftçilerimizin hesaplarına aktarıyoruz. Hayırlı ve bereketli olsun.” ifadelerini kullandı.

Milyonlarca çiftçi destek ödemeleriyle ilgili açıklamanın gelmesini beklerken Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişçi duyuruda bulundu. Çiftçilere müjdeli haberi veren Kirişçi ödemelerin yapıldığını dile getirdi. Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişçi tarafından yapılan açıklama merak konusu olurken ödemeler hesaplara yatırıldı. 

ÖDEMELER HESAPLARA YATIRILDI!

Çiftçilere yapılan destek ödemesi hesaplara yatırılırken ödemeler şu şekilde gerçekleşti;

  • TMO alım prim desteği: 459 milyon 300 bin 761 TL
  • Bireysel sulama hibe desteği: 34 milyon 470 bin 799 TL
  • Kırsal kalkınma yatırımları desteği: 16 milyon 630 bin 300 TL
  • Sertifikalı tohum üretim desteği: 2 milyon 596 bin 140 TL
  • Uzman eller proje desteği: 493 bin TL

Destek ödemeleriyle ilgili güncel bilgilere ulaşmak için medyahaber.com haber sitesini takipte kalmayı unutmayınız. 

Fethullah Gülen ABD’de Öldü Fethullah Gülen’in Öldüğü Anlar