‘Metrobüs Bebeğin’ Başına Talih Kuşu! Ömür Boyu Ücretsiz Kullanacak

İstanbul Esenyurt'ta 35 haftalık hamile olan Hanife Mete, doğum sancıları başlayınca metrobüste bebeğini dünyaya getirmişti. Metrobüste gerçekleşen bu sıra dışı doğum, halk arasında büyük ilgi gördü. İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, bu olayın ardından Yılmaz bebek için bir jest yaparak, ona ömür boyu ücretsiz toplu taşıma hakkı verildiğini duyurdu.

Abone ol
Haberin Devamı İçin Tıklayınız

İstanbul'da Hanife Mete, sancıları başladıktan sonra hastaneye gitmek için bindiği metrobüste doğum yaptı. Doğumun başladığını fark eden Mete, sancılarının artmasıyla araçtan inemedi. Bu sırada şoför ve eşinin desteğiyle doğumu gerçekleştirdi.

Doğumun Ardından Hastaneye Kaldırıldı

Metrobüsün içinde gerçekleşen doğumun hemen ardından anne ve bebek ambulansla hastaneye kaldırıldı. Sağlık ekipleri tarafından ilk kontrolleri yapılan anne ve bebeğin durumunun iyi olduğu açıklandı. 

Ekrem İmamoğlu’ndan Ücretsiz Toplu Taşıma Açıklaması

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda metrobüste doğan bebeğe ömür boyu ücretsiz toplu taşıma hakkı verildiğini duyurdu.

“Ömür Boyu Toplu Taşımadan Ücretsiz Faydalanacak”

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun paylaşımı şöyle;

“Metrobüs’te dünyaya gelen Yılmaz Bebek İstanbulkart ile ömür boyu toplu taşımadan ücretsiz faydalanacak. Mete ailesine bebeklerini sağlıcakla büyütmeleri dileğiyle.”

Sivas'ta 10 Dakika Arayla İki Deprem Oldu