Kuveyt Türk’e Ne Oldu: Çöktü Mü, Para Neden Gitmiyor? Son Durum

Kuveyt Türk mobil uygulamasında bir süredir teknik sorunlar yaşandığına dair kullanıcı şikayetleri gelmeye devam ediyor. Müşteriler, para transferi yapamamaktan ve para yatırma işlemlerinin hesaplarına yansımamasından şikayetçi. Peki, Kuveyt Türk çöktü mü? Neden para gönderilmiyor? Kuveyt Türk'e ne oldu? İşte ayrıntılar...

Abone ol
Haberin Devamı İçin Tıklayınız

Kuveyt Türk mobil bankacılık sisteminde yaşanan teknik aksaklıklar nedeniyle kullanıcılar, para transferi yapamama ve yatırdıkları paranın hesaplarına yansımaması gibi sorunlarla karşılaştıklarını sosyal medyada dile getirmeye başladılar. Özellikle mobil uygulamada yaşanan bu sorunların teknik bir arızadan kaynaklandığı ve bankanın müşteri hizmetlerinin yoğun bildirim aldığını belirten kullanıcılar var.

Kuveyt Türk’e Ne Oldu?

Bu tür aksaklıklar bankaların teknolojik altyapılarında yaşanan sorunlar nedeniyle zaman zaman meydana gelebiliyor. Kuveyt Türk'te mobil uygulamada yaşanan sorunun ne olduğu henüz bilinmiyor. Eğer hâlâ sorun yaşıyorsanız, bankanın müşteri hizmetleriyle doğrudan iletişime geçmek, sorunun çözümü için en doğru adım olacaktır. Ayrıca bankanın resmi sosyal medya hesaplarını takip ederek, teknik ekibin açıklamaları takip edilebilir.

Kuveyt Türk’ten para transferi işlemi yapamayan müşterilerin sosyal medyaya yansıyan tepkileri şöyle; 

- Kuveyt Türk'e para yatırdım hesapta gözükmüyor, müşteri temsilcisine bağlanılmıyor. 

- Kuveyt Türk gibi Bir banka da para transferi yapılamıyor. Şaka mı bu? Sizde de durum aynı mı?

- Kuveyt Türk para transferlerinde şuan sorun var hata veriyor.

- Kartım çalışmıyor, selime sor kısmı çalışmıyor, çağrı düşmüyor. Ve bu ilk kez başıma gelmiyor!

- Kuveyt Türk banka kartıyla fabrikada ki içecek dolabından kaç kez denememe rağmen içecek almak istedim ama kartı kabul etmedi.Sanırım bir yerde sorun var.İnternet harcamalarına kapalı zannedip SMS ile açayım dedim açıldı diye mesaj geldi ve tekrar denedim yine kabul etmedi.

- Kuveyt Türk çöktü mü? 

- Kuveyt Türk mobilden işlem yapılmıyor, sanırım battı, müşteri hizmetleri de cevap vermiyor.

- Kuveyt Türk internet bankacılığı işlemlerinde sıkıntı var.

Fethullah Gülen ABD’de Öldü Fethullah Gülen’in Öldüğü Anlar