Konya’da Ev Sahibi Olmak Zorlaşıyor: TOKİ, Kira Öder Gibi Ev Sahibi Yapacak Başvuru Tarihi Açıklandı

Konya merkez ve ilçelerinde ev sahibi olmak giderek güçleşiyor. TOKİ, dar ve orta gelirli vatandaşlar için yeni projeler başlattı. Satışa çıkarılan dairelerin özellikleri açıklandı, uygun ödeme seçenekleriyle kira öder gibi ev sahibi olma fırsatı sunuluyor. Başvuru tarihi ayrıntıları açıklandı.

Abone ol
Haberin Devamı İçin Tıklayınız

Artan kira fiyatları vatandaşı zorluyor. Ev fiyatları Konya'da da zirvede yer alıyor. Türkiye genelinde yükselen kira fiyatları, vatandaşların bütçesini olumsuz etkilerken, ev satın almak isteyenlerin sayısında artış yaşanıyor. Konya gibi şehirlerde daire fiyatları ise son yıllarda en yüksek seviyelere ulaştı.

TOKİ’den Konya’da Ev Fırsatı: Yeni Satışlar Başladı

Yüksek kira fiyatları nedeniyle dar ve orta gelirli vatandaşlar, TOKİ projelerini yakından takip ediyor. Konya Selçuklu Ardıçlı Mahallesi'nde 5 bine yakın daire hak sahiplerine teslim edilirken, bazı daireler hala TOKİ bünyesinde yer alıyor. Türkiye genelinde satışa çıkarılan 151 konut arasında Konya'daki daireler de bulunuyor. 

Ardıçlı TOKİ’de 2+1 Daireler Satışta: Fiyat ve Ödeme Koşulları Açıklandı

Ardıçlı TOKİ konutlarında satışa sunulan 2 oda 1 salon dairelerin fiyatı 1 milyon 919 bin lira olarak belirlendi. Yüzde 25 peşinat ile kalan tutar, 72 ay vadeli ödeme planıyla aylık 20 bin lira taksitlerle ödenebilecek.

TOKİ’den Ev Fırsatı: 2+1 Daireler Satışta

Konya’da kiraların 15-20 bin lira bandına çıktığı dönemde, TOKİ’nin 2+1 daireleri cazip bir fırsat olarak öne çıkıyor. Türkiye genelinde satışa sunulan 151 konutun ihalesi, 16 Ekim'de www.emlakmuzayede.com.tr üzerinden yapılacak. En yüksek teklifi verenler daireleri satın almaya hak kazanacak.

Fethullah Gülen ABD’de Öldü Fethullah Gülen’in Öldüğü Anlar