Köfteci Yusuf’un Sahibi Yusuf Akkaş Konuştu! Ben Garip Bir Kuşum

Tarım ve Orman Bakanlığı’nın açıkladığı taklit ve tağşiş listesinde yer alan ‘Köfteci Yusuf’un sahibi Yusuf Akkaş köfte ve döner ürününde domuz eti çıktığı iddialarına ilişkin ilk kez konuştu.

Abone ol
Haberin Devamı İçin Tıklayınız

42 ilde, 278 şubesi olan Köfteci Yusuf’un köfte ve dönerinde ‘domuz eti’ çıktığı yönündeki iddiaların yankısı sürüyor. Tarım ve Orman Bakanlığı ekim ayı başında açıkladığı taklit-tağşiş yapılan gıdalar listesine daha önce adını açıklamadığı Köfteci Yusuf’u da bugün listeye ekledi.  

Köfteci Yusuf’un sahibi Yusuf Akkaş, Sözcü Medya Grubu Ankara Temsilcisi gazeteci Saygı Öztürk’e konuşarak, “Ben garip bir kuşum, yanımda çalışan 12 bin kişinin yüzlerine kara leke sürdürmeyeceğim. Bu olayın en kısa zamanda aydınlanması için elimden gelen çabayı göstereceğim.  Kötüler iyilerden daha zeki, iyiler sonuçta her zaman kazanır.” dedi.

“Başıma Ne Getirildiğini Bilmiyorum”

Gazeteci Saygı Öztürk, Köfteci Yusuf’un sahibi ve kurucusu Yusuf Akkaş’ın şunları söylediğini aktardı: 

“Başıma ne getirildiğini bilmiyorum. Adaleti bildirdim olayı, benim siyasi gücüm yok, işimde ekmeğimde olan biriyim. Yurt genelinde 280 iş yerimiz var. Yanımda 12 bin kişi çalışıyor. 700’ü aşkın gıda mühendisi ve veteriner var. Bunların arasında böyle bir şey yapmaya kalkışsanız bile yapamazsınız.”